HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

İzmir Yeni Foça'ya Prefabrik Havuz

İzmir Yeni Foça'ya Prefabrik Havuz
Yenifoça’daki aile yazlığımıza havuz yaptırsak mı yaptırmasak mı diye uzun süre düşündük.

Ben İzmir Yeni Foça’dan Yeliz Melek Ekici, Yenifoça’daki aile yazlığımıza havuz yaptırsak mı yaptırmasak mı diye uzun süre düşündük. Açıkçası çok yorucu bir zaman alacağı için neredeyse vazgeçme  noktasına gelmiştik. Havuz Maliyetleri çok yüksekti. Prefabik havuz sistemi ile ilgili çok fazla da bilgimiz yoktu. İnternette incelediğimizde havuz yapımı çok kolay gibi görünüyordu fakat bu kadar kolay ve kısa sürede kurulan bir havuzun sağlıklı ve dayanıklı olup olmayacağıyla ilgili kafamızda  soru işaretleri de olmadı değil. İzmir Havuz Ekibiyle Showroom larında yaptığımız görüşmede  ofis bahçelerinde bulunan örnek havuzları gördük. Hiçte düşündüğümüz gibi olmadığını, prefabrik havuz sistemini görünce ve detaylı bilgilendirme alınca anladık.

Havuz Fiyatları nın bütçemize uygun olması ki bu bizim için çok önemliydi, hem istediğimiz ve ertelemek zorunda kaldığımız havuzu gayet mantıklı fiyatlara yaptırma imkanı sundular. 800 x 300 x 150 Ebatlarında Maldiv Prefabrik Havuz yaptırmaya karar verdik.

Havuz Altyapısının hazırlanmasından, havuzun bitiş aşamasına kadar tüm teknik destekteki arkadaşlar ve satıştaki arkadaşlar başarılı bir iş çıkardılar. Gerçekten hızlı havuz kurulumu, fiyat maliyet avantajı ve hijyenik bir havuz olan prefabrik havuzu tercih ettiğim için çok memnunum.

Teşekkürler İzmir Sermed Havuz

YELİZ MELEK EKİCİ-İZMİR-YENİFOÇA

 

TOP