HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Dayanıklı mı?

Prefabrik Havuz Dayanıklı mı?
2000’li yıllardan itibaren giderek popülerliği artan havuz...

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen prefabrik havuz konusunda akıllarda bazı soru işaretleri olabiliyor. Yıllardır kullanılan betonarme havuzların hızlı bir şekilde yerini almaya başlayan prefabrik havuzlar güven veriyor mu? Alışılmış tercihlerden vazgeçmek zor olabiliyor. Ancak prefabrik havuzların avantajlarını duyan herkes bu fırsatı kaçırmak istemiyor!

Özellikle 2000’li yıllardan itibaren giderek popülerliği artan prefabrik havuz, zaman içerisinde kalitesini herkese kanıtlamış durumda. Klasik betonarme havuzların meşakkatli uğraşlarını prefabriklerde görmeniz mümkün değil. Peki, nedir bu prefabriklerin özellikleri? Dayanıklılık ve sızdırmazlık oranı betonarme havuzlarla kıyaslanabilir mi? İşte tüm detaylar…

Prefabrik havuz yapımı, betonarme havuzlara göre oldukça pratiktir. Yalnızca 2 günde kurulumunu yaptığımız prefabrikleri toplamda 7 gün gibi kısa bir sürede teslim ediyoruz. Dayanıklılık ve sızdırmazlık konusunda oldukça başarılı olan bu yeni havuzlar, güven konusunda tam not alıyor. Pek çok kişinin betonarme havuzlar yerine prefabrik seçmesinin en önemli nedenlerinden biri, dayanıklılık konusunda garantisinin olması.

Dilediğiniz şekil ve ebatlarda tasarladığımız prefabrik seçimleriniz, 10 yıllık garantisiyle sizlerle buluşuyor. Deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasının yanı sıra kaplama yöntemleri sayesinde %100 hijyenik havuzlar sizleri bekliyor. Yüksek sızdırmazlık özellikleri bulunan havuzlarımız için bizimle iletişime geçebilir, en kısa sürede hayallerinizdeki havuzlara kavuşabilirsiniz.

Sizleri uzun süreli inşaat işleriyle uğraştırmamak adına, olabilecek en kısa zamanda prefabrik havuz kurulumunuzu yapıyor, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için çaba gösteriyoruz.

 

TOP