HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Yapımında Bahçenin Önemi

Prefabrik Havuz Yapımında Bahçenin Önemi
Prefabrik havuzun yapılacağı alandan, yapım aşamasına kadar tüm öğelerin başarılı bir şekilde...
Prefabrik havuzun yapılacağı alandan, yapım aşamasına kadar tüm öğelerin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Havuzun yapılacağı yerin şekli kadar konumda önemlidir. 
 
Bahçenizin en çok güneş alan yerine uygulanmamasına dikkat edilmelidir. Havuzun yapılacağı alanda fazlasıyla yaprak döken ağaç varsa size havuz temizleme işleminde ekstra zaman kaybettirir. Prefabrik Liner Kaplama havuz yapımında bahçenizin formuna uygun havuz yapılabilmektedir. Şekil olarak klasik dikdörtgen yâda oval formun dışında istemiş olduğunuz şekilde başarılı prefabrik havuz kurulumu gerçekleştirilebilir. Bahçeniz havuza değil, havuzunuz bahçenize uyar. 
 
Prefabrik havuzun uygulama aşamaları belirli zaman içinde tamamlanmaktadır. Havuz yaptırmaya karar vermek, bahçenin keşif, tasarım ve projelendirme gibi ön süreci söz konusudur. Tüm bu aşamalara geçmeden önce havuzun yapılacağı yerin seçimi oldukça önemlidir. Satış ekibimiz yaptığı keşif sonrasında bahçenize en uygun form ve ebatta yeri belirlemekteyiz. Bahçenizde hafriyat ile alakalı bir problem yaşanabilirse, yâda tamamen sizin tercihiniz üzerine de zeminüstü prefabrik havuz yapımı ile alternatif çözümler üretebiliyoruz.
 
TOP