HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

İzmir Bornova Havuz Yapımı

İzmir Bornova Havuz Yapımı
Sermed Havuz ile internetten havuz maliyetlerini fiyatlarını ve prefabrik havuzların avantajlarını arastirirken buldum

Sermed Havuz ile internetten havuz maliyetlerini fiyatlarını ve prefabrik havuzların avantajlarını arastirirken buldum. Prefabrik havuz dinamiklerini satış temsilcisiyle görüşürken en çok tabiki havuz fiyatları cazip geldi araştırmaya ve temsilciyle görüşmeye devam ettikce liner kaplamanın sızdırmazlıgını ve antibakteriyel olmasi daha da hosuma gitti.

Betonerme havuz ile arasındaki en önemli fark ise depremlere dayanıklı olmasıymış malzemenin içerinde esneme payının olması yeterince tatminkar geldi.

Pefabrik havuz yapımı süresi başlattığım inşaat süreciyle uyumlu olması beraber ustalarimla sürdürdükleri yakın iletişimi ve organizasyonundan oldukça memnun kaldim. Havuz yapım sürecinde ustalarimin unutkanlıklarina ragmen cozum odakli olmalarinida ayrica tebrik etmek isterim

Prefabrik havuzlara ilk başlarda temkinli yaklaşmama ragmen her aradığımda şubelerinin urla da olması yani izmir havuz firması olması ve geniş profesyonel ekibiyle servis sağlamaları hizmet sürecimizde rahatlatıcı bir süreç olacağın düşünmekteyim.

Ürünlerinin kalitesi ve dayanıklı malzeme yapısıyla tecrübeli bir geçmişi ve referansları olduğunu görmekteyim.

Havuzu teslim almam 1 yıl sürdü çünkü bahçe inşaatımın kışa gelmesi sebebiyle sürekli irtibat halinde olduk yaz geldiginde üretip depolarında olan liner kaplamanın daha once yapılmaması da buradaki yoğun inşaat temposundan zarar görmemesi açısından doğru bir süreç olmuştur.

Tüm ekibinize geçirdigimiz süreç için tşkr eder başarılarınızın devamını dilerim.

Bülent Taşkınlar - İzmir Bornova

 

TOP