HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Led Aydınlatma Gelecektir

Havuz Led Aydınlatma Gelecektir
Prefabrik havuz, spa aydınlatması söz konusu olduğunda, endüstri profesyonellerinin 12 Volt Aydınlatma...
12V VE 120V 
 
Prefabrik havuz, spa aydınlatması söz konusu olduğunda, endüstri profesyonellerinin 12 Volt Aydınlatma Sistemlerine bakılabilir. 12V LED Aydınlatma ile ilgili yanılgılar; parlaklık seviyesi, maliyet ve kurulum süresi ile ilgili endişelerdir. Aslında, 12V LED Aydınlatma müşterilerinize sunabileceğiniz en parlak, en güvenli, en uygun maliyetli ve zaman etkili seçenek olabilir.
 
DEĞİŞEN BİR FİKİR
 
Son on yılda, havuz aydınlatma üreticileri, aydınlatma hatlarını, çoğu 12V olan çok çeşitli renkli ve beyaz LED seçeneklerini içerecek şekilde genişletmek için yarıştı. Bunun nedeni, enerji tasarrufu, zengin renk ve daha dü-şük toplam sahip olma maliyeti söz konusu olduğunda LED teknolojisinin piyasadaki en iyisi olması değil, aynı zamanda bu ışıkların çoğunun plastik ve kalıcı olarak kapatılmış yönüdür. Genel olarak, birçok havuz profesyoneli, tüm modern ışıkların artık sadece 12V olarak mevcut olduğunu anlamaya başladıkça endüstri fikri değişiyor.
 
TEREDDÜTLÜ BİR BELİRSİZLİK
 
Endişelerin listesinin başında havuzlarda ve kaplıcalarda parlaklık seviyesi geliyor. Yaşlılık bilgeliği, daha fazla voltaj ve daha fazla watt değerinin daha fazla parlaklığa eşit olmasıdır. Geçmişte bununla ilgili bir gerçek olsa da, artık durum böyle değil. 12V LED Aydınlatma bu paradigmayı kırdı. İlk olarak, vat miktarı, parlaklık seviyesini değil, enerji tüketimini ifade eder ve vat miktarı parlaklık açısından önemsiz kılar. İkincisi, LED teknolojisindeki gelişmeler, 120 V'luk meslektaşlarından daha parlak veya daha parlak 12V ışıklarla prefabrik havuz ve spa aydınlatmasında devrim yarattı.
 
Bir başka yanlış anlama, 12V ışığın bir transformatöre ihtiyaç duyması nedeniyle daha pahalı olması gerektiğidir. Ancak bu çoğunlukla yanlıştır. Ulusal Elektrik Yasası'ndaki (NEC) yapılan değişikliklere dayanarak, UL listesinde yer alan bazı 12V aydınlatma sistemleri, artık ışığı bağlayıp topraklamaya gerek kalmadan veya bir GFI kesici içer-mesine gerek kalmadan ışık başına 150 dolara kadar kurulum tasarrufunu temsil edebilir. Bazı 12V ışıklar 120V aydınlatma ile rekabetçi olması için fiyatlandırılır. 
 
Kurulum süresi de endişe vericidir. Havuz profesyonelleri, 12V ışık için 120V’lık bir ışığın değiştirilmesinin saatler sürecek elektrik işleri gerektireceğinden korkmaktadır. Teknolojideki ilerlemeler nedeniyle artık durum böyle değildir. Bir havuz ışığının zaten bir bağlantı kutusu varsa, çoğu ana havuz aydınlatmasını birkaç dakika içinde 120V’den 12V’ye değiştirebilebilir ve LED aydınlatmayı kullanamaya başlayabilirsiniz.
 
BÜYÜYEN TÜKETİCİ TALEBİ
 
Tüketiciler, eğlence havuzlarının eğlenceli ve güvenli bir ortam olmasını beklemektedir. Ancak yanlış bağlanmış 120V havuz aydınlatmasından gelen son elektrik kesintilerine ulusal medya dikkat çekiyor ve meydan okuyor. Birçok Televizyon haberinde dahi ülkemizde havuz da yaşanan elektirik kaçaklarına ve ölümlü vaka haberlerini hep beraber izledik.Bu çoğu zaman ucuz malzeme seçimi ve yetersiz firma bilgisi olarak karşımıza çıktı.
 
Ancak, transformatörlü bazı 12V sistemleri doğal olarak diğerlerinden daha güvenlidir. Tamamen plastik, kalıcı sızdırmaz havuz yapımı nedeniyle 12V ürünlerini kendinden güvenli olarak kabul etmiştir. Bu faktörler, bir lensin yanlış kapatılması veya bir ışığın yanlış bağlanması da dâhil olmak üzere 120V aydınlatma ile ilişkili riskleri ortadan kaldırır. Ülkedeki birçok yerel yasa yıllardır düşük voltajlı ışıkları onayladı ve diğerleri şu anda bunu takip etmektedir.
 
İster mevcut havuzları beyaz akkor ışıklarla ister canlı ve parlak beyaz veya renkli LED’lerle aydınlatın, ister yeni bir ticari havuzun veya spanın basamaklarına inşa edin veya su özelliklerine vurgu ışıkları takın, 12V LED  aydınlatmaya geçiş ülke genelinde hızlanmaktadır. 12V LED aydınlatma gelecektir.
 
Siz hala geçmediyseniz bir telefon kadar uzağındayız aramanız yeterli 0532 111 73 73 den bizlere ulaşın en uygun modeli size en kısa sürede havuzunuza takalım.
 
İzmir Havuz ; İyi değil En İyisi İçin
 
TOP