HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Suyu Sıcaklığını Doğru Ölçün

Havuz Suyu Sıcaklığını Doğru Ölçün
Dijital Havuz Termometreleri ile Havuz Suyu Sıcaklığını Ölçün! Dijital havuz termometreleri en kolay kullanımlı...

Dijital havuz termometreleri en kolay kullanımlı havuz ürünlerimiz arasındadır. Herhangi bir prefabrik havuz için kullanılabilir ve en önemli havuz ekipmanlarından biridir.

Suyun sıcaklığının fazla olduğunu düşünüyor bundan rahatsızlık ve endişe duyuyorsanız mutlaka bir havuz termometresi edinin! Doğru sonuç vermesi ve uygun fiyatlı olması da diğer avantajlarındandır.

Prefabrik Yüzme Havuzu Soğutucu İhtiyaçlarınız için Modellerimizi İnceleyin!

Sürekli olarak yüksek ısıda prefabrik havuz suyunuz olduğunu fark ettiyseniz bir soğutucu almanın zamanı gelmiştir. Buharlaşma, yosun sorunları da doğal olarak artan ısı ile beraber görülür.

Havuz bakımı na önem vermek hem kendi konforunuz hem de havuzunuzun uzun ömürlü olması bakımından dikkate alınması gereken bir konudur. Sık sık havuzun su sıcaklığının yükselmesi müdahalede bulunmayı gerektirir.

Hangi Durumlarda Havuz Soğutucusuna Daha Çok İhtiyaç Duyuluyor?

Belirli koşullar altında bir havuz soğutucusu edinmeyi ciddi biçimde değerlendirebilirsiniz. Şu durumlar sizin için geçerliyse en kaliteli ve donanımlı soğutucu ünitelerimiz için bizden destek alın! :

  • Aşırı sıcak ve eğimli bir bölgede yaşıyorsanız
  • Havuzunuzun daha koyu bir kaplaması varsa
  • Günün büyük bir bölümünde havuzunuz doğrudan güneş ışığı alıyorsa

Koyu kaplamalar daha çok ısı çektiği için bu havuzlarda sıklıkla yüksek ısı sorunu görünür. Diğer koşullar da havuz suyunuzun sıcaklığını yukarıya çeker.

Yüzme Havuzu Soğutucuları Nasıl Bir Sistemle Çalışıyor?

Yüzme havuzundaki ısı sorununa kesin çözüm bulmak istiyorsanız öncelikli olarak bir soğutucudan faydalanabilirsiniz! Soğutucu kullanmanız havuzunuzun durumunu bir anda tersine çevirecektir. Yüzme havuzu soğutucusunun daha iyi çalışması için bazı ek unsurlar da yararlı olacaktır.

Havuza bir çeşme eklediğinizde sıkışmış ısı serbest kalacaktır. Havuzu açık bıraktığınızda soğutucu daha etkili olarak çalışacaktır.

Prefabrik Yüzme Havuzu Soğutucu Fiyatları!

Sermed firması olarak çok uygun fiyatlarla yüzme havuzu soğutucusu sağlıyoruz. Soğutma grubunun maliyeti bazı koşullara göre değişiyor. Bunlardan bahsedecek olursak:

  • Prefabrik Yüzme havuzunuzun boyutu
  • Seçtiğiniz soğutma ünitesinin tipi, modeli
  • Bağımsız kombinasyon ısıtıcı veya soğutucu özellikleri
  • Diğer unsurlar

Prefabrik Yüzme havuzları ve soğutucu üniteleri hakkında tecrübeli ekibimiz sizin için en iyi seçeneğin hangisi olduğu hakkında detaylı bilgi verecektir.

Prefabrik Yüzme Havuzunuzun Suyunu Serin Tutun!

Prefabrik Yüzme havuzunu soğutmanın yolları arasında soğutucu üniteleri başı çeker. Belirttiğimiz bazı diğer yöntemler de suyu daha iyi koruyabilmenizi sağlar. Yaz günlerinin rehavetini serin havuz suyunuzda atmak ve daha sağlıklı bir yüzme deneyimi elde etmek için mutlaka ideal havuz suyu sıcaklığını sağlayın!

Sermed firması olarak havuz suyu soğutucuları, ısı pompaları ile hizmet veriyoruz. En iyi yöntemin ve ürünün seçilmesi profesyonel bir firma ile çalışmayı daha da önemli hale getiriyor.

Ekibimiz sektörde oldukça deneyimli, bilgiye hakim ve müşteri ihtiyaçlarını çok iyi tanımlıyorlar. Sorun ve ihtiyaçlar en isabetli biçimde tespit edildikten sonra sıra etkili çözümler sunmaya geliyor.

Ürünlerimiz modern ve teknolojik yeniliklere uygun olarak üretiliyor. Havuzlarınız için ayrıca birçok bakım ürünü de bulunuyor. Otomatik havuz temizleyicileri, manuel temizleyiciler bunlar arasındadır! Her birinin özellikleri farklı olduğu için müşteri danışmanlarımız sizin isteklerinizi ve havuz yapınızı dikkate alarak tercihte bulunmanıza yardımcı olur!

 

TOP