HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Covid- 19 ve Sonrası: Müstakil Hayatlar

Covid- 19 ve Sonrası: Müstakil Hayatlar
Müstakil Hayat Salgın Döneminde Neden Daha Cazip Hale Geldi?

Küresel çapta yaygınlaşan Covid- 19 virüsü, sosyal yaşamda birçok alışkanlığın değişmesine sebep oldu. Bu değişikliğin sebebi ise, koronavirüs hastalığının insanlar arasında çok hızlı yayılması.

Bu nedenle, sosyal mesafe uygulamaları ve sokağa çıkma yasağı gibi önlemler alındı.

Bu nedenle insanlar arasındaki ilişkiler epeyce azaldı.

Koronavirüs, yalnızca hijyen anlamında alınan önlemleri arttırmakla kalmadı, aynı zamanda yaşam tarzlarının da değişmesine neden oldu.

Covid-19 Emlak Tercihlerini Etkiledi Mi?

Geçtiğimiz günlerde, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Gayrimenkul Değerleme AŞ Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Duygu Yılmaz, koronavirüs salgınının İstanbul’da müstakil ev ve villa kiralarında yaklaşık olarak %35 arttığını açıkladı.

Salgın yalnızca kiraları arttırmakla kalmadı, aynı zamanda müstakil evlere ve villalara yönelik talep de %10- 15 arttı.

Villaların birçoğu satın alınmak yerine kiralanmaktadır. Salgın döneminde de kiralanan villaların fiyatları %30 civarında artış gösteriyor. Bu artışlardan, villaların daha çok tercih edildiği sonucuna ulaşmak mümkündür.

Müstakil Hayat Salgın Döneminde Neden Daha Cazip Hale Geldi?

Kalabalık apartman hayatı, koronavirüs salgını süresince bazı endişeleri de beraberinde getiriyor. Birbiri ardına karantinaya alınan apartmanlar nedeniyle bu korkunun yersiz olmadığı da açık.

Apartmanlar, daha fazla kişinin bir arada yaşadığı ve birçok ortak kullanım alanına sahip yaşam alanlarıdır. Bu nedenle herhangi bir vaka görülmesi sonucunda apartman sakinleri arasında virüsün hızlıca yayılma riski çoğalmaktadır.

Bu nedenle çoğu kişi, apartman hayatının alternatifi olan müstakil evleri tercih etmeye başladı. Müstakil evler, belirli bir kişinin yaşadığı, daha kapalı bir özel yaşam alanı sunar.

Müstakil Hayat Nedir?

 Müstakil hayat, şehrin gürültüsünden ve salgın tehlikesinden uzakta, genellikle doğanın içinde kişiye ve belli bir gruba ait yaşam alanının oluşturduğu, bağımsız hayattır.

Son yıllarda müstakil hayatı mümkün kılan villa ve müstakil ev projeleri hem daha fazla inşa edilir, hem de daha çok tercih edilir hale gelmişti.

Şehir hayatının getirdiği bazı dezavantajların etkileri müstakil bir yaşamla en aza indirgenebilir.

Günümüzde ortaya çıkan salgın, müstakil hayata rağbeti daha da arttırdı diyebiliriz.

Müstakil Hayat Nasıl Değerlendirilir?

Müstakil hayat, daha önce de bahsettiğimiz gibi, fiyat açsından değerlenen ve değerlenmekte olan bir yaşam tarzıdır.

Müstakil hayatın avantajlarından bir tanesi de müstakil bir havuz sahibi olma imkanıdır.

Havuz, beraberinde oluşturduğu konfor atmosferinde daha kaliteli zaman geçirilmesine imkan kılar. Buna, artık iyice ısınan havalarda havuza girerek serinleme imkanının yanında, havuz kenarında gerçekleştirilebilecek birçok müstakil hayat etkinliği de yaratır.

Çocuklar için mükemmel bir oyun alanı olan havuz sayesinde, evde geçirdikleri zaman boyunca bunalan çocukların enerjilerini atacakları, gözünüzün önünde, güvenli bir ortam oluşmaktadır.

Uzun zamandır kapalı olan yüzme havuzları, hizmete tekrar açılsa bile, içiniz rahat etmeyecektir. Bu nedenle kendi havuzunuza sahip olarak müstakil hayatınızı değerlendirebilirsiniz!

Havuz yapımı maliyetleri yüksek, zaman alan, ruhsat ve işçilik gerektiren bir yapı olduğu için genellikle bu zahmete girilmek istenmez. Ancak betonarme havuzların alternatifi olan prefabrik havuzlar, bu maliyetli ve uzun sürecin pürüzlerini minimuma indirmeyi amaçlamaktadır.

İzmir Havuz bünyesinde ürettiğimiz prefabrik havuzlar, güvenilir olmalarının yanı sıra, hijyenik bir yüzme deneyimi de sağlıyor. Prefabrik havuz modellerimizin birçoğu, skimmer sistemine sahiptir. Skimmerli havuzlar denge tankı gerektirmediği için oldukça pratik ve ekonomiktir.

Prefabrik havuzlarımızı kaplarken özel vinil bir madde olan Liner kaplama kullanıyoruz. Liner kaplama, anti bakteriyel niteliği sayesinde yüzeyinde oluşabilecek mikroorganizma yaşam alanlarını yok ediyor.

İzmir Havuz olarak, koronavirüs salgını döneminde, siz ve aileniz tarafından, iç rahatlığıyla kullanacağınız havuzlar üretmek bizim işimiz.

 

 

TOP