HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Uygun Fiyatlı Liner Kaplama Seçenekleri

Uygun Fiyatlı Liner Kaplama Seçenekleri
Liner kaplama yapılan bir havuzda kaplama malzemeleri

Liner kaplama havuz firmalarının sitelerinden ya da firma çalışanları tarafından havuz yapımı ve sonrasında önerilen durumlar arasında yer almaktadır. Günümüzde havuz yapımlarında sıklıkla dile getirilen ve bununla birlikte tercih edilen bir kaplama yöntemidir. Elbette havuzlarda kaplama yapmanın temel gerekçeleri, mantıkları bulunmaktadır. Havuz sahibi olmak isteyen kişilerin bu konuya dikkat etmesi gerekmektedir.

Yapılmış ya da yapılacak olan havuzlarda uzun zamanlı kullanımlarda bazı durumlar ortaya çıkmaktadır. Betonarme olarak adlandırılan geleneksel havuzlarda bir süre sonra fayanslar arasında yosunlaşma ve havuz suyunda farklılaşmalar meydana gelmektedir. Halbuki liner kaplama sayesinde bu tarz durumların önüne geçerek daha hijyenik kullanımlara imkân verebilirsiniz. Kaplamanın temel mantığı da buradan gelmektedir.

Liner kaplama yapılan bir havuzda kaplama malzemeleri sayesinde havuz içi hijyen atmosferi arttırılmaktadır. Kaplama malzemeleri sayesinde suyun içerisinde bulunması muhtemel bakteri oranını en aza indirilebilmektesiniz. Aynı zamanda herhangi bir yosun ile karşılaşma ihtimaliniz de bulunmamaktadır. Bu sayede özellikle çocuklar ve hastalığı bulunan bireyler rahat bir şekilde havuzları kullanım imkânını elde edebilmektedir.

Havuz yapımı sırasında kaplamalar yapılabilmekle birlikte yapılmış havuzlar üzerinde de daha sonra liner kaplama tercih edilebilmektedir. İzmir Havuz firması olarak uygun fiyatlı liner kaplama tercihlerini sunuyoruz. Liner kaplama fiyatları firmamız çalışanlarından istendiğinde kısa sürede teklif vererek işlemleri yapmak için atılıyoruz. Kaplama sonucu hem gönül rahatlığı ile havuzlarınızı kullanabilirsiniz hem de estetik bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

TOP