HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Hazır Havuz İle Tatil Sürenizi Uzatın

Hazır Havuz İle Tatil Sürenizi Uzatın
Hazır havuz sistemleri hızlı bir kurulum imkânı

Hazır havuz sistemlerinin son teknolojiler ile hızlandırılmış bir şekilde yapılıyor oluşu artık havuz sahibi olmak isteyen birçok kişinin aklına gelen işlemlerin başında yer almasına neden olmuştur. İnsanlar betonarme havuzların hem uzun sürede yapılıyor oluşundan hem de oldukça yüksek fiyatlar gerektirmesinden dolayı yılda bir kez tatile giderek ömürlerini geçirmekteydi.

Ancak prefabrik havuz sistemleri yapılmaya başladığından beri insanlar tatil sürelerini uzatmayı istemekte ve tatili evlerine kadar getirmek istemektedirler. Bunun en büyük sebebi ise 1 haftalık yapılan tatil fiyatına insanların artık evine kolaylıkla havuz yaptırabilmesi neden olmaktadır. Sizler de yılda bir kez tatil yapmak yerine tüm yaz boyunca evinizde tatilin tadını çıkarmak istemez misiniz?

Hazır havuz sistemleri hızlı bir kurulum imkânı sağlayarak tüm işlemleri 7 iş gününde tamamlamakta ve 8. Gün hemen havuzunuzu kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Fabrikalarda toplu ve hazır bir şekilde dizayn edilen bu prefabrik havuz tipleri evinize sadece konumlandırılarak son kontrolleri yapılmaktadır. Bu sayede havuzunuzu aylarca beklemeden hemen tüm kontrolleri bittikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca bu havuz modelleri deprem gibi yer sarsıntılarından etkilenmediği gibi minik çatlakların oluşmasının da önüne geçerek devamlı masraf yapmanıza neden olmamaktadır. Siz de hemen uygun fiyatlı hazır havuz modellerinden bir tanesini evinize yaptırmak istiyor iseniz İzmir havuz firması olarak bizlerle irtibata geçerek havuz işlemlerine başlamamıza yardımcı olabilirsiniz.

TOP