HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Yaptırmak Artık Zor Değil

Havuz Yaptırmak Artık Zor Değil
Havuz yapımına müsait, bahçesi olan evlerde oturan pek çok insan bahçelerine bir yüzme havuzu yaptırarak suya olan...
Yaz aylarında sıcakların artmasıyla, en sık duyulan ihtiyaçların başında serinleme isteği gelmektedir... Bu amaca yönelik olarak ve dinlenmek için deniz ve otellerin bulunduğu tatil bölgeleri tercih edilir. Bu ihtiyaçları karşılayabilmek için, deniz kenarına yakın yerler  tercih edildiği gibi denize yakın olmayan yerlerde ise otellerde alternatif çeşitliliğe sahip yüzme havuzları yaptırarak bu açığı kapatmaya çalışırlar. Tesisler sahip olduğu yüzme havuzları sayesinde müşteri potansiyelini arttırır. Günümüzde şehir merkezlerinde yer alan otellerde yazlık ve kışlık kullanıma açık olmak üzere bir yüzme havuzuna sahiptir.  Havuz yapımına müsait, bahçesi olan evlerde oturan pek çok insan bahçelerine bir yüzme havuzu yaptırarak suya olan ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Çoklu kullanımın olduğu havuzlarda hijyen açısından bazen sıkıntılar yaşandığından dolayı, bireysel olarak kendilerine ait bir havuzun kullanımının daha güvenli olacağını düşünenler bahçelerine havuz yaptırmak isterler.
 
Yüzme havuzuna sahip olmak isteyen insanların çoğu havuz yapımı sürecinin çok zahmetli bir iş olduğunu düşünmektedir. Özellikle  betonarme üzerine seramik kaplama ile yapılan havuzların yapım sürecinin aylarca sürmesi insanları daha da tedirgin etmektedir. Mali olarakta  yüksek faturalar ödenmesi gibi durumlar söz konusudur.. Bu yüzden yüzme havuzu yaptırmak lüks ihtiyaçlar kategorisinde değerlendirilir. Klasik havuz sisteminden farklı olarak hazır - prefabrik havuzlar alternatif olarak üretilmeye başlanmıştır. Hazır- prefabrik havuzlar klasik havuz sisteminin zahmetini ortadan kaldırdığı gibi maliyet açısından da düşük faturalar ödenmesini sağlamıştır. 
 
İzmir Havuz ailesi olarak, bu anlamda hem bireysel hem de ticari kullanıma uygun prefabrik havuz yapımı sayesinde müşterilerimize ulaşmaktayız. Türkiye genelinde hizmet verdiğimiz prefabrik havuz uygulamalarımız, deniz ile buluşmaları bazen vakit, bazen de nakit olarak kendilerine yük getiren bireysel müşterilerimize bu anlamda gerçek çözüm üretmekteyiz. Ticari kullanıma yönelik yapmış olduğumuz prefabrik liner kaplama havuzlarımız ise, firma sahiplerine maliyet, uygulama sürecindeki hız, iç ve dış mekan uygulamaları, hijyen ve garanti kapsamı gibi cazip alternatifler sunmaktadır.
 
Türkiye de hemen hemen tüm illerimizde ve bölgesel olarak ilçelerimizde dahi sizlere yakın referanslar ile hizmet vermekteyiz.
 
Dünya pazarında özellikle Avrupa, hazır liner kaplama prefabrik havuzlar, yüzme havuzlarını lüks sınıftan çıkarmış ve bahçesi olan tüm evlere yüzme havuzu girmesine olanak tanımıştır. Dünya genelinde betonarme havuzların yerini alan hazır liner kaplama prefabrik havuzlar Avrupa'da yüzde 70'lere kadar ilerlemiş durumdadır. Ayrıca Amerika, Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde ise tercih edilen yüzme havuzlarının tamamına yakını hazır havuz sistemi kullanılarak yapılmaktadır.
 
Tüm dünyada bu kadar talep gören prefabrik havuz sistemleri ülkemizde de oldukça rağbet görmektedir ve tanınırlığı günden güne artmaktadır. 
Türkiye pazarında prefabrik hazır havuz liner kaplama alanında uzman olan İzmir Havuz artan bu talebin önemli bir bölümünü karşılamaktadır. Bunun temelinde hazır havuzların sahip olduğu avantajlar, firmamızın 10 yılı aşkın sektörde lider olmasını göz ardı etmemek gerekir.
 
TOP