HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

PVC Membran Nedir?

PVC Membran Nedir?
PVC membran, su geçirmez havuz yüzeyleri elde edebilmek için özel olarak uyarlanan havuz kaplama sistemleridir.

PVC membran, su geçirmez havuz yüzeyleri elde edebilmek için özel olarak uyarlanan havuz kaplama sistemleridir. Her iklim şartına uygundur. Yosuna, küfe, karşı dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlüdür.

Sızma yapan yüzme havuzlarının değiştirilerek yenilenmesini sağlayan havuz kaplama sistemleri yırtılmalara ve sızdırmalara karşı son derece dirençli yapısı bulunmaktadır.

Sektöründe lider bir marka olan İzmir Havuz, prefabrik havuz sistemlerinde kullandığı liner kaplama ile 10 yıl garanti sunarken, %100 sızdırmazlık garantisi de sunmaktadır. Hijyenik ve anti-bakteriyel yapısı sayesinde, insan sağlığına zararı yoktur.

 

PVC Membran Nasıl Kurulur?

PVC membran sistemleri, polyester örgü kumaştan özel olarak üretilen esnek yapılı bir üründür. Prefabrik Havuz için özel olarak üretilen havuz astarları, özel formüle edilen PVC’den üretilmektedir.

Oldukça çekici, dayanıklı, bakımı kolay ve su geçirmeyen PVC havuz astarları, uygun maliyetiyle de oldukça tercih edilen havuz astarlarındandır.

PVC membran havuz gömlekleri, pürüzsüz ve gözeneksiz yapılarıyla oldukça kullanışlıdır. Havuz temizliğinin kolay olmasının yanında, diğer havuz kaplamalarına göre %50 daha ucuz maliyetlidir.

Kurulumu oldukça kolay olay havuz astarları; zemine, yükseltilmiş yüzme havuzlarına ve özelleştirilen havuz ürünlerine kolaylıkla uyum sağlamaktadır. PVC membran astarları, tüm hava koşullarına uygun yapıya sahiptir.

Havuzun boyutlarında gelen astar, havuzunuza tam olarak oturur ve tüm havuz yüzeyi astarla rahatlıkla kaplanabilir. Astar yerinde kesilir ve kaynak işlemiyle havuza monte edilir.

 

PVC Membran Avantajları Nelerdir?

Havuz Yapımı nda kullanılan PVC membran havuz astarı, metalik ya da alüminyumdan çok daha iyidir. Havuz sahiplerine birçok avantaj sağlar.

  • Galvanik korozyon yüzünden alüminyum ve metal havuzlarda yaşanan sorunlar yok edilir.
  • Diğer metallerden ayrı olarak, iyi bir yalıtkan olduğu için, su içindeki elektrik akımının metal duvarlara temas etmesi önlenmiş olur.
  • PVC membran astarlar sayesinde, oksitlenme, paslanma gibi durumlar oluşmaz.

Polimer olarak PVC, polipropilen ve polietilenden sonra en çok üretilen sentetik plastik bir polimerdir. Küçük hasarların önlenmesi için yüksek sertlik derecesine sahiptir. Çok iyi bir yalıtım elemanıdır.

 

PVC Membran Bakımı Nasıl Yapılır?

PVC membran bakımı oldukça kolaydır. Özel kimyasallara ya da temizleyicilere gerek duyulmaz. Robotik vakumlarla temizlenmeye dayanıklı bir yapısı bulunmaktadır. Gözeneksiz yapısı sayesinde, su kimyası kolaylıkla ayarlanabilir.

Havuz astarının iç yapısı sayesinde çekilme ve gerilme olmaz. Kolay kolay lekelenme yapmadığı için, kolaylıkla temizlenmektedir. Lekelenme yaptığı durumlarda, en hafif temizleyicilerle temizlenmesi yeterli olmaktadır.

 

PVC Membran Her Havuzla Uyumlu mudur?

Havuz yapımında kullanılan PVC membran sistemleri, her boyut ve şekle uyarlanabilir bir yapıya sahiptir. Yerinde özel kesimi, montajı yapılır. Girişler, kanalizasyonlar, taşma olukları gibi detaylarda, kalıcı su geçirmezlik özelliği ön plana çıkmaktadır.

İstenildiği takdirde; duvar hedefleri, şerit işaretleri, derinlik işaretleri ve özel logolar, PVC malzeme kullanılarak uygulanabilmektedir. Ticari havuzlarda, ev havuzlarında, otel havuzlarında, yükseltilmiş havuz inşaatlarında kullanılabilir.

Geleneksel kaplamalara göre, PVC havuz astarı, her türlü hava koşuluna uyumlu olmasının yanında, her türlü havuz türüne uygulanabilir. Kısa sürede montajı gerçekleştirildiği için, havuzunuzu kısa sürede ve uzun yıllar kullanabilirsiniz.

 

PVC Membran Nerelerde Kullanılır?

PVC membran, özel tasarımlı çözümler sunmamızı sağlarken, basit havuz tanklarında, özel endüstriyel tank astarları için, depolama tanklarında da su yalıtımı ve izolasyon astarlarına kadar uygulama alanı bulan bir üründür.

Küfe, pasa, yosuna dayanıklı olması, yüzeyinin pürüzsüz olması, güvenli ve konforlu olmasının yanında, su geçirmez özelliği ve düşük bakım maliyetiyle ön plana çıkan PVC membran, farklı renk skalasıyla da kullanılabilmektedir. 10 yıl garanti sunan havuz astarları, havuz kaplama bakımını da ortadan kaldırmaktadır.

 

TOP