HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Bakım Malzemeleri Nelerdir?

Prefabrik Havuz Bakım Malzemeleri Nelerdir?
Havuz bakım malzemeleri havuzdaki istenmeyen maddeleri...

Havuz yapımı 7 gün içerisinde tamamlanır. Havuz kurulumu için alan çalışmaları havuz yapımından önce başlamaktadır. Havuz yapımı ile birlikte devam eden çalışmaların tümü on gün içerisinde tamamlanır. Havuza ilk su doldurulması ardından şoklama yapılması gerekir. Daha sonra haftalık havuz bakımı yapılmalıdır. Havuz bakım malzemeleri havuzdaki istenmeyen maddelerin yok edilmesi için kullanılan kimyasallardır.

Havuz bakımı yapılırken kullanılacak kimyasallar doğru seçilmelidir. Havuzda şoklama sırasında klor seviyesi bilinçsiz bir şekilde düşürebilir veya yüksek olabilir. Havuz suyunun hijyenik olması için havuzda şoklama uzman kişilerle yapılmalıdır. İzmir Havuz'da şoklama ve havuz suyunun ilk bakımlarını yapmaktadır. Prefabrik havuzların tasarımları doğru sistemlerle yapıldığı için havuz bakımına haftada bir gün ayırmanız yeterli olacaktır.

Prefabrik Havuz Bakım kimyasalları Nelerdir?

Havuz bakımında kullanılan farklı kimyasal maddeler ve bileşenler vardır. Haftalık bakımlarda klor kullanılır. Klor suda doğrudan dezenfektan işlevi görmektedir. Suya karışan kremler, saç spreyleri gibi fiziksel kirlerin arınması için klor seviyesinin doğru ayarlanması önemlidir. Prefabrik havuzların bakımında sadece ph değeri ve klor seviyesi dikkate alınarak bakım yapılması yeterlidir. Bu havuzlarda periyodik bakıma gerek yoktur.

Havuz bakımında kullanılan kimyasal maddeler arasında yosun önleyici vardır. Havuzlarda yosun oluşması mümkündür ancak prefabrik havuz tasarımında gözeneksiz kaplama sistemi kullanılır. Böylece bu havuzlar yosun oluşması engellenir ve bu maddeyi kullanmanıza gerek kalmaz. Berraklaştırıcı da havuz bakımında kullanılan maddelerden biridir. Havuz modellerimizde kullanılan filtre sistemleri suyun her zaman berrak ve temiz kalmasını sağlar. Su yüzeyinin temiz kalması için kullanılan taşırma sistemi ve yüzey sıyırıcı sistemler doğru şekilde uygulanmaktadır. Bu nedenle Berraklaştırıcı gibi kimyasalları kullanmanıza gerek kalmaz. 

TOP