HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Dar Bahçelere Havuz Modelleri Nasıl Olmalıdır?

Dar Bahçelere Havuz Modelleri Nasıl Olmalıdır?
Bahçenizin yapısına uygun olacak şekilde standart havuz ...

Birçok kişi havuzun her zaman geniş olacağını düşünür. Ancak bu düşünce, prefabrik havuzlar sayesinde değişmektedir. Bunun için uzunlamasına yapılacak havuzlar, tur havuzları gibi, küçük olan bahçenizin değerlendirilmesine olanak tanımaktadır.

Havuzunuzun şekli, bahçenizin yapısına uygun olacak şekilde standart havuz modelleri nin dışında, özel dizaynlarla havuzunuzu yaptırabilirsiniz. İçine 3 ya da 4 basamaklı bir giriş ile güverte kısmında küçüklü büyüklü şekilli taşlar serpiştirilen bir havuz, küçük dar bahçenizi, alımlı bir havuz sahasına dönüştürebilir.

 

Küçük Bahçeler için Havuz Modeli Nasıl Olmalıdır?

Bahçenizde bir havuz yapımı karar verdiğinizde ilk olarak havuzun tasarımının, evin dış cephesine ve bahçe görünümüne uygun olmasına özen gösterilmelidir.

Havuzun konumu da havuz yaptırırken büyük önem taşır. Binanın gölgesinin düştüğü bir havuz, çok da kullanışlı olmayacaktır. Bu yüzden havuz yerini tasarlarken, uzman desteğinden yararlanmanız, en doğru tercih olacaktır.

Küçük bahçelerde havuz modeli seçmek de bir o kadar önemlidir. Küçük bir bahçenin tümünü yaptırılacak bir havuz hem kullanışsız olacak hem de estetik olarak hoş durmayacaktır. Bu yüzden bahçede havuz düşünüyorsanız, oturma alanlarının da hesaba katılması gerekir.

Farklı ya da sıra dışı bir tasarım istiyorsanız; bakımı, inşası ve tasarımı kolay olan ve güvenilir hazır havuzlar tercih edilmelidir. Dikdörtgen yapılı havuzlar, küçük bahçeli evlere oldukça uygundurlar.

 

Havuz ve Jakuzi Aynı Anda Kullanılabilir mi?

Evinizin bahçesinde bir jakuzi ve SPA keyfi yaşamak hiç de zor değil. Bahçenizin metrekaresine uygun olarak gerçekleştirilecek havuz yapımının içinde ayrı şekilde tasarlanacak jakuzi ile muhteşem havuzlu bir bahçeye kavuşabilirsiniz.

Özellikle sonsuzluk havuzlarında sıklıkla tercih edilen jakuzi ile, özel tasarım oturma yerlerini konumlandırabilir, havuzunuzu hem SPA merkezi hem de yüzme havuzu olarak kullanabilirsiniz.

 

Havuz Dekorasyonu ve Peyzaj Nasıl Yapılmalıdır?

Bahçeye yaptıracağınız liner havuzlar ile bahçenize ayrı bir estetik kazandırırken, uzun ömürlü havuzlara da sahip olursunuz. Havuz yapımında kullanılan malzemeler zengin bir ürün yelpazesine sahiptir.

Tercihleriniz her zaman bütçenize uygun olmalı, aynı zamanda estetiği ve dayanıklılığı da yansıtmalıdır. Bahçenizde iyi bir havuz dekorasyonuna sahip olmak istiyorsanız, muhakkak havuz peyzajına ve dekorasyonuna da önem verilmelidir.

Havuz kenarlarına yaptıracağınız bitki peyzajı, ateş çukurları, aydınlatmalar hem havuzunuzun havasını değiştirecek hem de bahçenizde muhteşem bir tatil havası yaratabileceksiniz.

Aynı zamanda havuzunuza yaptıracağınız renkli ya da tek renk aydınlatmalar ile, havuzunuzun havasını bir kat daha artırabilir, ılık yaz gecelerinde sevdiklerinizle beraber, havuz başı sohbetleri yapabilirsiniz.

 

TOP