HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Yeni Trend Havuzlarda Jakuziler

Yeni Trend Havuzlarda Jakuziler
Jakuzi türü havuzlar, şifa veren, rahatlama amaçlı...

Bir çok tesis havuzlarında popülerleşen jakuziler, özel kullanım için de uygundur. Havuzlar, sadece yüzmek amacıyla kullanılmaz. Jakuzi türü havuzlar, şifa veren, rahatlama amaçlı kullanılan havuzlardır. Jakuzileri tercihe göre sıcak suyla masaj yapan aletlerdir.

Jakuzi Nedir?

Jakuziler, bir çeşit banyo aracı gibi görünebilir fakat bundan daha fazla amaca hizmet etmektedir. Jakuzilerin banyo küvetlerinden farkı, suyu çeşitli yönlerde çevirerek püskürtmeleri ve bu sayede masaj yapmalarıdır. Çeşitli jakuzi havuz modelleri mevcuttur. Şekil ve renge göre ayrılabilir. Ayrıca prefabrik havuz larda umumi ve özel kullanıma uygun çeşitli modellerde de jakuziler üretilebilir.

Çeşitli rahatsızlıkları olan insanlar, banyolarını jakuzi küvetlerde gerçekleştirerek, gün boyu rahatlama elde edebilir.

Jakuzilerin yaptığı masajlar, sıcak su sayesinde daha gevşetici bir hal kazanmaktadır. Çeşitli spa masajlarından önce de sıcak terapileri uygulanır. Sıcak suyla gevşeyen kaslar, masaj yardımıyla daha kolay esnetilir ve rahatlatılır. Jakuzilerin amacı ise hem spa masajı imkanını hem de sıcak terapisini aynı anda sunmaktır.

Jakuzi Nasıl Yapılır?

Jakuzilerin hazırlanması, sadece monte işleminden ibaretmiş gibi görünebilir. Fakat jakuzilerin herhangi bir sağlık problemine yol açmaması ve giriş çıkışlarda sakatlanmalara sebep olmaması için profesyonel ve özenli üretim yapan, İzmir Havuz gibi firmalar tercih edilmelidir. Jakuzilerin inşasında önemli olan bazı faktörler vardır:

  • Jakuzinin kurulacağı zemin kesinlikle su geçirmez olmalıdır. Bunun için, zemine en az iki santimetre kalınlığında çimento dökülmesi gerekir.
  • Çimento harcı kuruduktan sonra, dekor olarak kullanılacak ahşap, tuğla gibi yapı malzemeleri jakuzi etrafına yerleştirilir.
  • Su sızdırma gibi problemler olmaması adına, vanalar ve motor iyice kontrol edilmelidir.
  • Motorun bulunduğu yere göre, profesyoneller tarafından, bir konumlandırma yapılmalıdır.

Jakuzilerin yerleştirilmesi sırasında çok dikkatli davranılması gerekir. Aksi takdirde, elektrikli bir alet olduğu için, hayati sorunlar çıkabilir. İzmir Havuz, jakuzi yerleştirme işlemlerini büyük bir profesyonellik ve özenle gerçekleştirmektedir.

 

 

TOP