HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Evinizin Şekline Göre Uygun Zeminüstü Havuzları

Evinizin Şekline Göre Uygun Zeminüstü Havuzları
Bahçesine Havuz Yaptırmak İsteyenler Nelere Dikkat

Bahçenize havuz yapımı ihticayınızda bazı noktalara da dikkat etmeniz gerekir. İlk önemli nokta, doğru havuz firması ile çalışmaktır.

  • Bulunduğunuz şehirde imar yasalarına bakılmalıdır.
  • Havuzun bulunduğu yerin etrafının kapalı olması gerekir.
  • Havuz, toprak kısmından yukarıda olacaksa ve derinlik 1.80 derinliğinde olacak şekilde yapılacaksa, zemini azaltmak ve bunu estetik şekilde yapmak zorunluluğu vardır.

İzmir Havuz'un prefabrik havuz yapımlarında herhangi bir izin almaya gerek yoktur. Havuz boyut ve şekilleri, istenilen şekilde tasarlanabilir. Havuz teknesinin oturtulabilmesi için, zeminin düzeltilmesi ve biraz kazı yapılması gerekir. Konusunda deneyimli ve profesyonel saha ekibimiz, gerekli çalışmaları yaparak, bahçenize en uygun havuz boyutu ve şeklini sizinle paylaşmaktadır.

Evinizin Şekline Göre Uygun Zeminüstü Havuzları Nelerdir?

Bahçenizin zemini eğimliyse, zeminüstü havuzunuzu bir yer altı havuzunuza benzeyecek şekilde konumlandırmak mümkün olmaktadır. Bunun için modern ahşap güverte kullanılarak, modern bir havuz görünümü elde edebilirsiniz.

Yine eğimli bir alanda daha doğal malzemeler kullanarak bir zeminüstü havuzuna sahip olmak isterseniz, Havuzunuzda yerel taş ya da tahtadan yapılan bir görüntüyle oluşturabilirsiniz. Havuzun çevresini kaplayacak parça taşlar, havuzunuza otantik bir hava katarken, evinizin terasında bulunan mobilyalarınızla da uyumlu olacaktır.

Evinizin bahçesinde bir tur havuzu varsa, tasarımını çarpıcı su özelliği kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Tur havuzları betondan yapılır ve ahşap güverteyle şık hale getirilmektedir.

Çocuklarınızın arkadaşlarıyla birlikte gönlünce eğlenebileceği bir havuz hayaliniz varsa, doğru dış mekân mobilyaları seçilmeli ve çevre peyzajı da buna göre yapılmalıdır. Çimenli bir bahçe geçişi yapılarak, ahşap güverteye çıkılabilecek ahşap bir merdiven, çocuklarınızın rahatlıkla havuza girmesine olanak tanıyacaktır.

Havuz çevresi boyunca istenilen her noktada oturup istenildiğinde havuza girme olanağı sunan serbest biçimli özel yapım havuzlar, havuzdan çıktıktan sonra oturarak dinlenmek isteyen kişilere, basamaklar bir sandalye görevi görmektedir. İstenirse bir havlu serilerek güneşle imkânı bulunmaktadır.

Bahçenizi bir havuz cennetine çevirmek sadece sizin elinizde. İzmir Havuz teknik ekibini ve uzman personeli arayabilir, uygulama ve satış sonrası destekten yararlanabilir, benzersiz prefabrik yüzme havuzu tasarım ve uygulamalarını deneyimleyebilirsiniz.

 

TOP