HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Betonarme havuzun prefabrik havuz ile değişmesi

Betonarme havuzun prefabrik havuz ile değişmesi
Betonarme havuzunun bir prefabrik havuz ile değiştirilmesi

Bir Betonarme vinil astar havuzunun değiştirilmesi izin alma süresi dâhil olmadan genellikle normal bir prefabrik havuz projesi ile yaklaşık aynı zaman alır; 3-6 hafta kadar. Değişim şu şekilde gerçekleşir:

  1. Kazı
  2. Havuzu ayarlayın, su doldurun
  3. Elektrik bağlantısı
  4. Betonu oluşturun
  5. Beton dökün
  6. Beton formları / yamaları vb. çıkarın.
  7. Havuzu temizleyin
  8. Avluyu sınıflandırın
  9. Son havuz temizliği
  10. Gerekirse kapağı takın

Kazı, kazma, yerleştirme, dolgu ve form verme 2–3 gün sürebilir. Beton dökme ve form çıkarma işlemi 2-3 gün daha sürecektir. Renkli ve mühürlü damgalı beton için daha uzun olabilir.


Temizleme, derecelendirme ve kaplama ise 2-4 gün sürecektir. Yeni bir veranda ve şık özellikler yüklemek, her zamanki gibi geri kalan süreyi doldurur.

 

Betonarme liner havuzunu kendim bir prefabrik havuzla değiştirebilir miyim?

Bu proje potansiyel olarak çok deneyime sahip biri için bir DIY olabilir, ancak genellikle bir profesyonelin sizin için yapması en iyisidir. Bu hata olasılığını azaltır.

Bir profesyonel işe alarak, başa çıkma felaketleri, yanıltıcı fiyatlar, izinler ve tüm alt yükleniciler için genel yüklenici olarak sorumluluk gibi büyük stres faktörlerinden kaçınabilirsiniz.

İster profesyonel bir havuz montajcısı ister bir DIY projesi ile gidin, büyük bir karar vermeden önce tüm araştırmalarınızı yapmış olmanız gerekmektedir.

 

Betonarme liner kaplama havuz unun fiberglas havuzla değiştirilmesinin faydaları

Liner havuzunuzu fiberglasla değiştirmeli misiniz? Bir Betonarme liner kaplama havuzunun veya bir fiberglas havuzunun aileniz ve ihtiyaçlarınız için daha uygun olup olmadığı ortaya çıkarın.

Zaten bir Betonarme liner havuzunuz varsa, önceden daha ucuz olduklarını ve önceden mevcut kalıplarda üretilen fiberglas havuzların aksine özelleştirilmiş şekillerde mevcut olduğunu biliyorsunuz.

Bununla birlikte, bir prefabrik havuzla, artık her 5-9 yılda bir lineri değiştirmek zorunda kalmazsınız.
Liner (ve beraberindeki dikişler) olmadığından havuzun sızıntı olasılığı daha azdır.

Artık ağaç dallarından veya köpek pençelerinden gelen liner delikleri hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Entegre basamaklar, çıkıntılar ve tezgâh seçenekleriniz vardır.

Su hattı döşemesi gibi bir linerin izin vermeyeceği diğer özellikleri ekleyebilirsiniz.

Bir prefabrik havuz daha az bakım gerektirir ve bakımı daha kolaydır. Bu, daha az kullanım ömrü maliyetlerini ortadan kaldırır.

İzmir Havuz olarak ülke genelinde prefabrik havuzlar üretiyor ve kuruyoruz.

Bir satıcı bulmak isterseniz veya Betonarme liner havuzunuzu değiştirme hakkında bizimle konuşmak isterseniz, biz ulaşabilirsiniz. Havuz yapımında size yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz!

Mükemmel prefabrik havuz satın alma süreci hakkında başka sorularınız var ise internet sitemizi ziyaret ediniz. Sizin ve aileniz için en iyi kararı vermek için ihtiyacınız olan tüm detayları sitemizde bulabilirsiniz.

 

TOP