HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuzunuzu Kapatırken Dikkat

Prefabrik Havuzunuzu Kapatırken Dikkat
Havuzunuz çok yakında çok soğukta kullanacağınız

Kış hızla yaklaşıyor ve bu da prefabrik havuzunuzu kuzey bölgelerinde çok yakında çok soğukta kullanacağınız anlamına geliyor. Bu aynı zamanda prefabrik havuzu kışa hazırlamayı düşünmenin zamanının da geldiğini gösteriyor. Her zaman yakınınızda havuzunuzun kışa hazırlanmasına ve kapanmasına yardımcı olabilecek bir havuz profes­yoneli bulmak için bayi bulma aracımızı kullanabilirsiniz. Ancak bunu kendiniz yapmak istiyorsanız önümüzdeki sezon havuz ekipmanınızı korumaya yardımcı olacak kaçınacağınız üç şeyden emin olmalıyız.

Havuzunuzu Yosunlara Karşı Savunmasız Bırakmak

Dışarıdaki sıcaklıklar 50 Fahrenhayt derecenin altına ulaşıncaya kadar havuzunuzda yosun büyümesini önlemek için havuz kimyasını dengeli bir şekilde korumanız gerekecektir. Havuzunuzu kapatmadan önce kimya­sı­nı dengede tuttuğunuzdan, kışa uygun kimyasalları eklediğinizden ve havuzunuzu iyice temizlediğinizden (tüm bi­rikintileri giderin) emin olun. Bu, prefabrik havuzunuzu temiz tutmanızı sağlayacak ve baharda havuzunuzun açılmasını çok daha kolay hâle getirecektir.

Havuzunuzu Tamamen Dolu Bırakmak

Dondurulduğunda su genleşir. Bu tek başına havuz ekipmanı nıza çok fazla zarar verebilir ve borularınızın bir kıs­mı­nın patlamasına neden olabilir. Bundan kaçınmak için su seviyesinin kepçenizin altında kalması için prefabrik havuz su­yu­nuzu boşalttığınızdan emin olun. Ayrıca, donma ve genişleme sonucu kalan su çatlaklarını veya diğer ha­sarları ön­lemek için havuz ekipmanları nıza hava üflemeyi unutmayın.

Tüm Havuzunuzu Boşaltma

Havuzunuzu sadece kepçenizin altına gelene kadar boşaltın. Tüm prefabrik havuzu boşaltırsanız, hidrostatik basınç ne­de­niy­le hasar görme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Başka bir deyişle, havuzunuzun etrafındaki ve altındaki ze­min­de­ki basınçların duvarlara veya şekline zarar vermesini önlemek için havuzunuzdaki suyun ağırlığı gereklidir.

Yardıma ihtiyacınız varsa veya havuzunuzu sizin için kapatmak üzere bir prefabrik havuz profesyoneli kiralamak isti­yor­sa­nız, lütfen size en yakın havuz firması nıbulmak için bayi bulma aracımızı kullanın.

 

TOP