HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Gömme Prefabrik Havuz Nedir?

Gömme Prefabrik Havuz Nedir?
Prefabrik havuz fabrikada imal edilir ve sahada...
Prefabrik havuz tasarımlarında istediğiniz ölçüleri ve modelleri seçmeniz mümkündür. Toprak üstü havuz modelleri tercih edebileceğiniz gibi gömme havuz modelleri de tercih edebilirsiniz. Gömme prefabrik havuz modellerinin yapımı bir hafta içerisinde tamamlanır ve saha çalışmaları ardından kurumu 10 gün sürer. Bu havuzların sağladığı birçok avantaj olmasıyla birlikte havuz maliyetleri de düşüktür. Gömme prefabrik havuz; havuz konulacak alının belirlenmesi ardından fabrikada imal edilen ve taşınarak sahada sadece montajı yapılan hazır havuz modelleridir. Gömme havuzların tasarımında kullanılan malzemeler kaliteli olduğu için zemin hareketlerinden etkilenmez.

 
Prefabrik havuz fabrikada imal edilir ve sahada montaj çalışmaları yapıldıktan sonra inşa edilir. Havuz tasarımının yapılması aşamasında mevsim şartlarından etkilenilmemesi, girdi çıktı maliyetlerinin esnek olmaması gibi unsurlar fiyatlarının uygun olmasını sağlamıştır. Prefabrik havuzların sağladığı birçok avantaj vardır. 
 
  • Prefabrik havuzların maliyeti göz önüne alındığında beton ve vinil havuzlara göre daha uygundur. Havuz yapımı ndan kurulumuna kadar tüm maliyetleri dikkate alacağınız gibi havuz bakım maliyetlerini de dikkate almanız gerekir. Firmamız tarafından kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde havuz bakımını haftada bir kez yapmanız yeterlidir. Prefabrik havuzların bakım maliyetleri de avantaj sağlar. 
  • Prefabrik havuzların kaplamasında kullanılan lineer kaplama sistemi %100 sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Gözeneksiz yapısı sayesinde havuzda yosun oluşmaz ve bakımı kolaydır.
  • Havuz yapımında kullanılan malzemelerin yalıtkan özelliğe sahip olması havuzun ısıtma maliyetinin düşük olmasını sağlamaktadır.
  • Beton havuzlarda yapılan yenileme ve periyodik bakımlar prefabrik havuzlarda yoktur. Bu nedenle havuza istediğiniz her zaman girebilirsiniz.
  • Prefabrik havuzların tasarımında birçok aksesuar kullanılabilir. Eğlence sistemleri, güneşlenme terası, kaymayan ve pas tutmayan basamaklar gibi istenilen aksesuarlar havuz tasarımı yapılabilir.
  • Prefabrik havuzlar havuz sahibi olmak için uzun süre beklemenize gerek kalmayan modellerdir. Bu havuzların yapımı bir hafta gibi kısa bir sürede tamamlanır. Gömme havuzlar için sahada yapılacak çalışmalar 3-4 gün içerisinde tamamlanacaktır. Böylece sadece 10-15 günde istediğiniz havuza sahip olabilirsiniz. 
 
Gömme Prefabrik Havuz Nasıl Yapılır? 
 
Prefabrik havuz nasıl yapılır; havuz formunun, ölçülerinin, derinliğinin belirlenmesi ardından sahada çalışmalar yapılarak havuzlar fabrikada imal edilir ve havuz inşa edilecek alana taşınır. Sahada inşa yapılması ardından havuz bakımı yapılır ve havuza istediğiniz zaman girebilirsiniz. Prefabrik havuz kurulmasında öncelikle havuz derinliği belirlenir ve alan kazı çalışmaları yapılır. Gömme havuzlar için yapılan kazı çalışmalarında taban malzemesine yer açılması için havuz derinliğinden 10 metre daha derin bir çukur açılması gerekir. 
 
Havuzun inşa edileceği alanda saha çalışmaları yapıldıktan sonra ekibimiz tarafından havuz yerleştirilir. Havuz tesisatları yapılarak havuz ayarlamasına geçilir. Havuz kurulumu yapıldıktan sonra su doldurulur ve çevre tasarımları yapılır. Havuz suyu için gereken ilk bakımlar uzman ekiplerimiz tarafından yapılacaktır. 
 
 
Hazır havuz modelleri arasında toprak üstü ve gömme havuzlar vardır. İstediğiniz ölçülerde ve derinlikle havuz tasarımları firmamız tarafından yapılmaktadır. Havuz formları belirlenirken de müşterilerimizin istekleri dikkate alınır. Alan genişliğine göre özel projeler çıkarılarak fabrikada imal edilmeye başlanır. Havuz modellerinde istediğiniz aksesuarların kullanılması da mümkündür. Zengin aksesuar çeşitleri, küçük ve büyük havuz modelleri, lüks havuz modelleri, terapi havuzları gibi birçok seçenekle prefabrik havuzun öncü firması olarak hizmet vermekteyiz. 
 
 
Prefabrik Havuz Kurma Maliyeti Nedir? 
Prefabrik havuzun sağladığı en büyük avantaj maliyetlerinin düşük olmasıdır. Betonarme havuzlara göre %50 daha uygun fiyatlarla havuz sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda havuz bakım maliyetleri de yapacağınız doğru sistemler sayesinde daha düşük olacaktır.
 
TOP