HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz İzni Nasıl Alınır?

Prefabrik Havuz İzni Nasıl Alınır?
Prefabrik Havuz için İzin Almak Gerekir mi?

Sıcak ayların gelmesiyle birlikte; tatile gidemeyen ya da evinin bahçesinin müsait olması sayesinde prefabrik havuz yaptırmak isteyen birçok kişi, prefabrik havuz izni nasıl alınır konusunu merak ediyor.

Müstakil ev sahibi olan ya da bahçeli eve sahip olan kişiler hem yazın keyfini çıkarmak hem de kış aylarında bahçenin daha estetik görünmesini sağlamak için, havuz yaptırmayı tercih etmektedir.

Ancak betonarme havuz yaptıracak kişilerin, havuz yaptırmadan önce, bazı izinleri alması ve bu izinlere göre havuz yaptırması gerekir. 

Hangi Havuzlarda İzin Almaya Gerek Vardır?

Yüzme havuzu yaptırmak isteyen kişilerin, en çok merak ettiği konuların başında, yaptıracakları havuz için, izin alıp almayacakları konusu gelmektedir. Havuz ruhsatları, havuzun niteliğine göre değişkenlik göstermektedir.

  • Süs havuzları: 1 metreyi aşmayan havuzlar, süs havuzudur. Ancak süs havuzları da havuzun yapılacağı yerin bölge imar planına göre farklılık gösterir.
  • Yüzme havuzları: Yüzme havuzları için ruhsat zorunludur. Havuz yaptıracak kişiler, havuzun boyutları, modeli, derinliği gibi konularda izin almalıdır.

 İstenilen bölgeye uygun olarak model tasarımı yapılarak, hayalinizdeki havuza, kısa süre içinde kavuşabilirsiniz.

 

 

TOP