HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Bakım Hizmetleri

Havuz Bakım Hizmetleri
Bir Yüzme Havuzunun Hangi Hizmetlere İhtiyacı Vardır?

İzmir Havuz olarak müşterilerimize olan bağlılığımız, müşterilerimizin hayallerini arka bahçesine inşa etmektir. Bir müşteri bir yüzme havuzu yapımı istediğinde, havuz yapım sürecini gözden geçirir ve yaşam tarzlarına ve arka bahçelerine uygun bir havuz yaparız .

Elbette müşterilerimiz için güzel havuzlar ve açık hava yaşam ortamları inşa ediyoruz. Ancak, havuz bakım hizmetleri talep edilmektedir. Kabul edelim! Yeni yüzme havuzunuzu birinci sınıf durumda tutmak çok önemlidir.

Profesyonel havuz bakımı ekibimizi neden işe almalısınız? Her şey bakım gerektirir ve bir prefabrik havuz bu bakımdan muaf değildir. Havuz bakım hizmetleri, alanın yapısını ve ekipmanını korumaya ve havuzunuzla ilgili ciddi komplikasyonları önlemeye yardımcı olur. İzmir Havuz olarak uzman ekibimiz, hayalinizdeki arka bahçeyi ve daha fazlasını yapmaya hazırdır.

 

Bir Yüzme Havuzunun Hangi Hizmetlere İhtiyacı Vardır?

Havuz Filtreleme Temizlik Hizmetleri: Filtreleri altı ayda bir temizlemek çok önemlidir. Bakım personelimiz DE filtrelerini, kartuş filtrelerini ve kum filtrelerini temizleyebilir.

Havuz Ekipmanı Tamir Çalışması: Aşağıdaki ekipmanlardan herhangi birini inceleyip onarımını yapabiliriz: Pompalar, filtreler, ısıtıcılar, soğutucular, kontrolörler, zamanlayıcılar ve robotik temizleyiciler.

Havuz Ekipmanı Yükseltme: Enerji verimli ekipman veya elektronik kontrolörlere ihtiyacınız varsa, sizin için yeni ve daha verimli havuz ekipmanı için eski ekipmanınızı alabiliriz.

Havuz Temizleyici ve Isıtıcı Ayar-Kesintisiz Güç Kaynağı: Evinizin HVAC sistemi gibi havuz temizleyicileri ve ısıtıcıların verimli ve düzgün çalıştıklarından emin olmak için zaman zaman ayarlara sahip olmaları gerekir.

Prefabrik Havuz Drenaj ve Asit Yıkama: Yüzme havuzunuzu temizlemek sadece su ile ilgili değil, aynı zamanda duvarlar ve fayanslar ile de ilgilidir. Havuzunuzda havuz duvarlarınıza yapışmış yosun belirtileri varsa, suyunu boşaltmanız ve havuzunuzu asitle yıkamanız gerekebilir. Havuzumuzun boşaltılması ve asitle yıkanması havuzunuzu yeni gibi yapacaktır.

Havuzunuzu uygun şekilde korumak, havuzunuzun bileşenlerinin ömrünü uzatmaya yardımcı olarak havuzunuzun büyük onarımlara ihtiyaç duyma olasılığını azaltmaya yardımcı olacaktır. Bir ev sahibinin masrafları azaltmasına ve her yıl düzgün çalışan bir havuzun tadını çıkarmasına yardımcı olacaktır.

Herhangi bir onarım yapmadan önce havuz ısıtma ve filtreleme sistemini inceleyeceğimizi unutmayın. Bu şekilde ekipmanın onarımını veya değiştirilmesini sağlayabiliriz. Deneyimli uzmanlarımız tüm bakım performansını denetler ve ev sahibini havuzun mevcut durumu hakkında günceller. Bazı insanlar havuzlarının bakımını kendileri yapmaya karar verseler de, bazı önemli adımları atlayabilirler. Bu şekilde, uzmanlarımız havuzu mümkün olduğunca uzun süre mükemmel durumda tutmak için bu hizmeti her gerçekleştirdiklerinde hangi ögeleri kontrol etmeleri gerektiğini tam olarak bilirler.

Havuzlar kullanılmadığı zamanlarda bile sürekli bakıma ihtiyaç duyduğundan, yıl boyunca daha fazla kişi bakım hizmetlerine ihtiyaç duymaktadır. Programlı hizmetlerimiz havuzunuzun mükemmel durumda kalmasına yardımcı olur ve sıcak iklimlere hazır hâle getirir.

Unutmayın, havuz bakım hizmetleri sadece havuzunuzun yapısını ve ekipmanını korumaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda suyun pH ve kimyasallarını dengede tutmaya yardımcı olur.

 

TOP