HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Uygun Fiyatlı Yüzme Havuzu Yapılır Mı?

Uygun Fiyatlı Yüzme Havuzu Yapılır Mı?
Havuz yapımı, servisi ve sistemleri alanında dünyaca ünlü...

Havuz yapımı, servisi ve sistemleri alanında dünyaca ünlü markalarla çalışıyor, müşterilerimiz için üst kalitede hizmet sunuyoruz. Müşterilerimize özel çözümler üretirken son teknoloji ile kullandığımız malzemeleri ekonomik planlamalar dahilinde kullanıyor ve müşterilerimizin ekonomik havuz sahibi olmasına yardımcı oluyoruz. Tercih edebileceğiniz prefabrik havuz alternatiflerimiz havuz sahibi olmanızın en kolay, en hızlı ve en ekonomik yoludur. Türkiye’nin önde gelen havuz firmalarından biri olarak müşterilerimize kaliteli, dayanıklı ve uygun havuz fiyatları ve havuz tasarımları sunuyoruz.

 

Prefabrik Havuzların Maliyeti Nedir?

Prefabrik havuz kısadır ve iklim değişiklikleri havuz yapımında etkili bir faktör değildir. Havuz yapımı için kullanılan malzemelerin maliyetleri ve yatırım vadelerinin artışı gibi sorunlar prefabrik havuz yapımında yaşanmaz. Bu nedenle havuzların toplam yatırım maliyeti geleneksel havuzlara göre düşüktür. Geleneksel havuzların yaklaşık üçte biri kadar maliyetli olduğunu söylemek mümkündür. Ekonomik havuz modeli olan prefabrik havuzların derinliği, yüzeysel alanı, kullanılacak aksesuarlar gibi seçenekler fiyatlarında değişikliğe sebep olmaktadır.

 

Neden Prefabrik Havuz?

Havuz yaptırmak için ayıracağınız bütçenin yüksek olmasına gerek kalmadan istediğiniz tasarımda yüzme havuzuna sahip olabilirsiniz. Havuz tasarımlarında havuz içi ve havuz dışı aydınlatma, havuz merdiveni, şelale yaratan su perdeleri gibi tüm aksesuarlar kullanılabilir. Özel çelik malzemeler sayesinde beton havuzlardan daha dayanıklıdır. Uygun fiyatlı olduğu gibi hızlı kurulan, konforlu, %100 sızdırmaz özelliğe sahip ve istediğiniz ebatlarda üretilen havuzlardır.

TOP