HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?

Havuz Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?
Havuz Bakımı Ne Kadar Sıklıkla Yapılmalıdır?

Yüzme havuzu bakımı yapılması insan sağlığı açısından oldukça önemlidir. Zor ve zahmetli bir iş olduğu düşünülse de doğru sistemlerle tasarladığımız havuzların temizliği için sadece 1 saat ayırmanız yeterlidir. Havuz suyunu temiz tutan anti-bakteriyel sistemler sayesinde su daima temiz kalacaktır. Ancak havuz duvarlarının, saç ve kıl gibi maddeleri tutan filtrelerin, havuz tabanının temizlenmesi gerekir. Havuz bakımı yapılmaması halinde mantar gibi çeşitli cilt hastalıkları yaşanabilir.

Havuz Bakımı Ne Kadar Sıklıkla Yapılmalıdır?

Havuz bakımı süresi tercih edeceğiniz havuzlara göre değişiklik gösterir. Prefabrik havuz tasarımında kullandığımız anti-bakteriyel sistem sayesinde havuz suyunuz daima temiz kalır. Arıtma sistemi sayesinde ise havuz suyu içme suyuna eşit kalitededir. Havuz suyunu temizlemek için saatler harcamanıza gerek kalmadan daima berrak bir suda yüzme keyfi yaşayabilirsiniz.

Havuz duvarlarının ve tabanının temizliği için günlük zaman ayırmanıza gerek kalmıyor. Son derece kalite tasarladığımız havuzların doğru filtrasyon sistemi ve doğru çevre düzenlemesi sayesinde haftada sadece 1 saat ayırmanız yeterlidir.

Havuz Bakımı için Ne Kadar Bütçe Ayırmalıyım?

Havuz kimyasalları, havuzun yüzeysel alanı, derinliği ve çevresi havuz bakım maliyetlerinde değişiklik gösteren faktörlerdir. Havuz çevresinde kullanılan aksesuarlar da bakım maliyetlerini değiştirmektedir. Havuz yapımı düşüncesi olanların yanıldığı konulardan biri havuz bakımlarının maliyetli olmasıdır. Ortalama 50 metrekare havuzun bakımında su, elektrik, kimyasal gider maliyetleri aylık ortalama 150 TL’dir.

Prefabrik Havuz bakımı için ayıracağınız bütçe havuz tercihlerinize göre değişiklik gösterebilir. Filtrasyon sistemi iyi olmayan havuz tercihlerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilir ve ekstra masraflar ödemek zorunda kalabilirsiniz. Havuz yapımı nda kullandığımız doğru sistemler ve doğru düzenlemeler oldukça düşük maliyetlerle havuz bakımı yapmanızı sağlayacaktır.

 

TOP