HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Hayalinizdeki Havuz Modelleri için Hemen Teklif

Hayalinizdeki Havuz Modelleri için Hemen Teklif
Hayalinizdeki Havuz için Hemen Teklif İsteyebilirsiniz!

Havuz modelleri, havuz yapan firmaların sahip olduğu kapasite ve mevcut teknolojik imkânlar doğrultusunda genişlemektedir. Güncel havuzlar incelendiğinde gerek boyutları gerekse şekilleri konusunda değişiklik mevcuttur. Havuzların sahip olduğu değişiklikler arasında yapılma yöntemleri de doğrudan etki oluşturur. Yöntemler doğrultusunda farklı adlandırılan havuz stilleri vardır.

Havuz yapımı aşamasına geçilmeden önce müşterileri meraklandıran bazı konular vardır. Havuz fiyatları yapım öncesi araştırılan ve kimi firmalardan fiyat teklifi alınan unsurdur. Çoğu firma havuz yapmadan önce fiyatları açık açık belirtmemektedir. Fiyatların güncel yapım malzemeleri kur bazında artış sağladığından dolayı fiyatların değişmesi oldukça doğaldır. Ancak firma olarak kişilere fiyat konusunda hızlı dönüşler sağlamaktayız.

Havuz modelleri konusunda öncelikle karar vermeniz gerekmektedir. Hayalinizde yer eden ve firmamız bazında da modelleri inceleyerek karar vermeniz dahilinde yapmanız gereken çalışanlarımız ile iletişime geçmek olacaktır. İnternet sitemiz üzerinde yer alan iletişim butonlarını kullanarak harekete geçebilirsiniz. Sitede yer alan ‘Teklif Al’ butonu bu konuda size yardımcı olacaktır.

Teklif al diyerek kısa sürede beğendiğiniz ve yaptırmayı düşündüğünüz model hakkında fiyat bilgisi edinebilirsiniz. Fiyatlar sektör içerisinde yer alan firmalara nazaran oldukça uygun olmaktadır. Her bütçeye uygun havuz modelleri mevcuttur. Alanınıza göre tercih edebileceğiniz boyut ve şekilleri göz önüne alarak sizler de havuz sahibi olabilirsiniz. Böylece yazlarınız oldukça keyifli geçecektir.

 

TOP