HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Önceden Yapılmış Havuzlara Liner Kaplama

Önceden Yapılmış Havuzlara Liner Kaplama
Liner Kaplama, Önceden Yapılmış Havuzlara Uygulanabilir

Havuz yapımı sırasında hem müşteriler tarafından talep edilen hem de havuz firması olarak uygulanan durumlar arasında kaplamalar mevcuttur. Havuzların taban ve yan duvarlarında zaman içerisinde istenmeyen bakteri oluşumu, kötü görüntünün olması ihtimaller dahilindedir. Özellikle geleneksel havuzlarda yosun sık sık görülür. Bu durumun önüne geçmek kaliteli kaplamalarla mümkündür.

Liner kaplama, havuzların oluşturulması aşamasında bilinen en profesyonel yöntemdir. İzolasyon esnasında kullanılan malzemeler sayesinde bakteri oluşumuna yüksek oranda engel olunur. Böylece bireylerin uzun vadede gönül rahatlığıyla havuz kullanımı sağladığı görülmektedir. Gruplar halinde kullanılan kapalı havuz modellerinde özellikle bulunur. Spor salonlarında bulunması firmamızca önerilen kaplama modelleri arasındadır.

Peki liner kaplama yapılmış havuzlara uygulanabilir mi? Kaplama yöntemi her ne kadar havuz yapımı sırasında kişilerin aklına gelse de durum bununla sınırlı değildir. Herhangi bir şekilde büyük kırma, yıkma işlemleri gerektirmez. Sadece mevcut malzemenin kaplama süreci söz konusudur. Bundan dolayı daha önceden farklı firmalara yaptırdığınız havuzlarınıza da liner kaplama yaptırabilirsiniz.

Kaplama yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken temel unsur profesyonel bir şekilde gerçekleştirecek firma ile anlaşmaktır. Her firma tarafından kaplama hizmeti sunulsa da güven sağlamayan malzemelerin kullanılması uzun vadede işinizi kolaylaştırmayacaktır. Firmamız ile iletişime geçerek gerek kaplama gerekse havuz yapımı konusunda bilgi alabilirsiniz. Böylece daha net ve güvenilir hareket edebilirsiniz. Firmamız her iki durumda da yardımcınızdır.

 

TOP