HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Düşük Maliyetli Havuz Modelleri

Düşük Maliyetli Havuz Modelleri
İster hazır havuz ister tasarım havuz yaptırmak isteyin...

Bahçenize bir şıklık katmak istiyor fakat yüksek ücretler ödemekten korkuyor musunuz? Havuz İzmir firmasını tercih ettiğinizde her cebe uygun düşük maliyetlerle hayallerinizdeki havuza kavuşabilirsiniz. Havuz firması olarak yegane amacımız, havuz yaptırmanın lüks olmaması ve hemen herkesin bahçesinde, dilediği gibi eğlenebileceği bir havuzu olmasıdır. Bu nedenle kurulumunu yaptığımız havuzlar için oldukça uygun ödeme seçeneklerimiz bulunmaktadır.

İster hazır havuz ister tasarım havuz yaptırmak isteyin, dilediğiniz havuz modelleri için uygun fiyatlar ödeyebilirsiniz. Bahçenizin boyutu havuz yaptırmanıza engel değildir. Bahçenizin ölçüsüne uygun olacak şekil ve ebatlarda prefabrik havuz yapımı gerçekleştirmekteyiz. Betonarme havuzlara göre çok daha uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz prefabriklerin kısa sürede kurulumu yapılmaktadır. 7 günün sonunda kullanılabilir halde havuzunuzu teslim alabilirsiniz.

Uygun fiyata sahip olacağınız havuzun, uzun ömürlü olması da en önemli hususlardan biridir. Havuzunuzu hem uygun fiyata yaptırabilir, hem de uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Firmamız bu konuda yüksek dayanıklı havuz kurulumları yapmaktadır. Deprem gibi doğal afetler karşısında bile havuzlarınızda herhangi bir çatlama durumu meydana gelmez. Bu sayede çok daha uzun ömürlü bir kullanıma sahip olabilirsiniz.

Yine düşük maliyetlerle sahip olabileceğiniz liner kaplama hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Havuzlarınıza şık bir görünüm kazandırmanın yanı sıra, anti bakteriyel özelliği sayesinde sağlıklı kullanım imkanı da sunabilirsiniz. Havuz bakımı için ayıracağınız zamanı sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Kaplama malzemelerimiz, uzun süreli kullanım için son derece uygundur.

 

TOP