HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Çocuklara Özel Prefabrik Havuz Modelleri

Çocuklara Özel Prefabrik Havuz Modelleri
Çocuklarının sağlığını koruyabilmek ve havuzda oluşabilecek

Prefabrik Havuz insanların son yıllarda en çok yaptırmayı tercih ettiği havuz modelleri arasında yer almaktadır. Prefabrik havuz yapımı hem daha uygun fiyatlar ile yapılabildiği hem de hızlıca üretilebildiği için insanlar betonarme havuzlarla uğraşıp, çeşitli risklere girmektense taşınabilir özellikte olan prefabrikleri tercih etmektedirler.  

Yaşanan pandemi süreci ile birlikte insanlar çocuklarının evde bir aktivite ile uğraşabilmesi için genellikle teraslarına ve bahçelerine prefabrik havuz yaptırmaya başlamışlardır. En çok talep çocuk havuzları üzerine gerçekleşerek bu yılın en hit talep gören havuz yapımı çeşitlerinden birisi olmuştur.

Özellikle suyun ısısı ve yosunlaşması için en çok yapılan diğer bir uygulama ise liner kaplama olmuştur. Hem prefabrik ürünler için hem de betonarme havuzlar için insanlar çocuklarının sağlığını koruyabilmek ve havuzda oluşabilecek çatlakların önüne geçebilmek için havuz firması ile anlaşarak liner kaplama yaptırmışlardır.

Eğer sizlerin de havuz yapımı ve bakımı ile alakalı firma arayışlarınız bulunuyor ise firmamız ile web sitemiz üzerinden ya da müşteri hizmetlerimizden bizlere ulaşarak havuz yapımı üzerine merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Dilerseniz firmamızın referanslarına göz atarak çocuk havuz modelleri ve yetişkin prefabrik havuz modellerimizi de inceleyebilir, isteklerinizi ve yapılacak havuzun ölçülerini bizlere aktararak fiyat tekliflerimizi öğrenebilirsiniz. Ancak sizlere ufak bir hatırlatma yapmak isteriz. Size güven vermeyen firmalarla iş yapmayınız.

 

TOP