HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Hazır Havuz Dip Temizleme Motoru Ne İşe Yarar?

Hazır Havuz Dip Temizleme Motoru Ne İşe Yarar?
Liner kaplama içeriğinde bulunan anti bakteriyel özellik

Hazır havuz uygulamaları yaptıran tüm insanların en çok merak ettiği uygulamalar arasında havuz bakımı gelmektedir. Yapılan havuz modelleri farklılık gösterdiği için temizlik aşamalarının çeşitlenip çeşitlenmediği de insanları meraka sevk etmektedir. Ancak havuz bakımları standart boyutta günlük, haftalık ve yıllık olarak yapılması gerekmektedir.

Liner kaplama yapılan havuz modellerinde temizlik diğer havuzlara nazaran daha az işlem gerektirmektedir. Liner kaplama içeriğinde bulunan anti bakteriyel özellik sebebiyle havuzların yosun tutma ve mikrop barındırma derecesi daha çok azalmakta ve insan sağlığını daha az tehlikeye atmaktadır.

Hazır havuz yaptıran kişiler de havuzlarına liner kaplama yaptırdığı müddetçe daha az temizlik yapma ihtiyacı duyacağı gibi inşan sağlığını kötü etkileyen klor seviyesinin de daha az kullanılmasına yardımcı olmaktadır. Ancak her halükarda müşterilerimize dip temizleme motoru almalarını ve en az yılda bir kez havuz sularının değişimi sırasında havuzlarını güzelce temizlemelerini tavsiye etmekteyiz.

Tüm havuz modelleri için dip temizleme motoru başarılı bir temizlik sunarak dip köşe temizlik gerçekleştirmekte ve tüm bakterilerin havuzdan arındırılma işlemini kolayca gerçekleştirmektedir. Manuel ve robot şeklinde iki farklı modeli bulunan ürün sizin tercihinize göre alabileceğiniz ve yılda bir kez de olsa temizleme işlemini kolaylıkla gerçekleştirmenize yardımcı olacak modeller arasında yer almaktadır.

Siz de hazır havuz modelleri hakkında aklınıza takılan tüm sorular için firmamızla iletişime geçebilir ve tüm bilgileri rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

 

TOP