HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama Ürünlerin Havuza Faydaları

Liner Kaplama Ürünlerin Havuza Faydaları
Liner kaplama ürünlerinin hem havuz kullanıcıları tarafından

Liner kaplama ürünlerinin hem havuz kullanıcıları tarafından hem de firmalar tarafından bu kadar lanse edilmesi birçok havuz sahibinin bu ürünü araştırmasına neden olmakta özellikleri ve kazanımları hakkında detaylı bilgi sahibi olmaya çalışmaktadırlar.

Özellikle prefabrik havuz yapımı işlemlerinde müşterilere önerilen bu kaplama türü günümüzde yeni yeni yayılmakta ve kullanıcıların memnun kalması ile de çoğalmaya devam etmektedir. Gelelim bu ürünün havuz sahibine ne gibi bir kazanımlarının olduğuna. Öncelikle belirtmek isteriz ki bu ürün yüzde yüz Türk yapımı ve anti bakteriyel özellikler düşünülerek tasarlanmıştır. Esneme yeteneği ile havuz içerisinde havuz tabanlarının hasar almasına engel olmakta böylece de sürekli havuz tamiri ile uğraşmanız gerekmemektedir.

Aynı zamanda anti bakteriyel özellik sunması havuzun daima temiz kalmasına mikrop üretme sıklığının azalmasına neden olmaktadır. Klor kullanım seviyesinin de yarı yarıya düşmesi bu kaplamaların değerini artırmaktadır.

Değerini artıran bir diğer özelliği ise tamir edilebilir olmasıdır. En ufak bir hasar ve yırtılma sonrasında yeniden Liner kaplama yaptırmak yerine sadece hasar alan noktaları uygun fiyatlar eşliğinde yaptırma şansınız bulunmaktadır. Liner kaplama kazanımlarını daha detaylı öğrenmek isteyenlerin mutlaka firmamızla görüşmeler yapması tavsiye edilmektedir.

 

TOP