HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama Havuz Farkını Siz De Hemen Hissedin

Liner Kaplama Havuz Farkını Siz De Hemen Hissedin
Liner kaplama ile havuzlarınız koruma altında

Liner kaplama ürünler birçok havuz kullanıcısının yeni yeni farkına vardığı havuz kaplama türlerindendir. Eskiden birçok kişi havuz içerisinin temiz ve güzel gözükebilmesi için seramik taşlar kullanırken yüzde yüz Türk yapımı olan bu kaplamalar sayesinde artık daha uygun fiyatlar ile havuzlarının hem temiz olması hem de güzel gözükmesi sağlanmaktadır.

Seramik taş kullanan birçok havuz sahibi artık günümüzde havuzu daha çok hijyen tuttuğundan dolayı liner kaplama işlemini yaptırarak havuzlarını koruma altına almaktadır. Ekonomik fiyatlı olduğu kadar tamir edilebilir bir özellik sunması da en ufak hasarda yeniden uygun fiyatla yapıştırılabilmesine yardımcı olmaktadır. Ancak eski tür kaplamalarda seramik taşların değiştirilmesi oldukça ciddi maliyetler harcanmasına neden olmaktaydı.

Eski havuz sahiplerinin yanı sıra yeni prefabrik havuz yaptıracak birçok kişi de havuzlarını yaptırırken bu kaplama türlerini tercih etmekte havuzlarının hijyen kalmasını sağlamaktadırlar. Seramik taşlar arasında temizlik oldukça zor olduğundan dolayı bu tarz havuzlarda hastalık oluşma riski oldukça yüksektir. Ancak linerler havuz içerisinin anti bakteriyel olmasına destek olarak havuzun daima temiz kalmasına destek olmaktadır.

Dert’siz ve derz’siz sloganı ile birçok kişinin havuzuna yaptırdığı liner kaplama modelleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve merak ettiğiniz soruların cevaplarını almak için hemen havuz firmamız ile irtibata geçmenizi ve tüm sorularınızın cevaplarını almanızı öneririz.

TOP