HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

7 Günde Prefabrik Havuz Yapımı Tamamlanıyor!

7 Günde Prefabrik Havuz Yapımı Tamamlanıyor!
Çok kısa bir sürede Prefabrik Havuz Yapımı

Prefabrik Havuz Yapımı işlemi betonarme havuzlara nazaran oldukça kısa sürelerde gerçekleştirildiğinden dolayı insanların hızlıca tercih etmesine neden olmaktadır. Ayrıca sağlamış olduğu birçok opsiyon olması da hem havuz sahiplerinin hem de havuz firmalarının tercihlerinden bir tanesi olmasına yardımcı olmaktadır.

Fabrikalarda tasarlanan hazır havuz modelleri evde havuzun konumlandırılacağı alana getirilerek hızlı bir kurulum süreci gerçekleştirilmekte ve havuzun son kontrolleri yapılarak 7 iş gününde sahiplerine teslim edilmektedir. Bunun yanı sıra taşınabilir bir özellik sunuyor oluşu da artık kiracıların bile havuz yaptırmasına neden olmaktadır.  Yer sarsıntılarından da diğer havuz tiplerine nazaran etkilenmiyor oluşu prefabrik havuz seçiminin artmasına yardımcı olmaktadır.

Özellikle prefabrik havuz yapımı işlemi sırasında insanlar ayrıca liner kaplama da yapılmasını talep etmekte havuzlarının anti bakteriyel olarak iki katı koruma altına alınmasını istemektedir. İzmir havuz firması olarak tüm müşterilerimize kaliteli yapılmış havuzlar teslim ederek diledikleri zaman keyifle eğlenebilecekleri bir havuz sahibi olabilmelerine destek olmaktayız.

Sizler de artık yılda bir tatil yapmak istemiyor ve yazın keyfini her gün evinizde yaşamak istiyor iseniz web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizleri arayarak prefabrik havuz yapımı hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir hatta dilediğiniz havuz modelini ve boyutunu belirttiğiniz takdirde fiyatlarını da hemen kolaylıkla öğrenebilirsiniz. 

TOP