HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Daha Avantajlı

Prefabrik Havuz Daha Avantajlı
Prefabrik havuz özellikle deprem bölgeleri için fırsat

Prefabrik havuz sistemlerinin neden tercih edilmeye başladığı da pek çok yeni havuz yapımı gerçekleştirecek kişi tarafından merak edilmektedir. En büyük sebepleri arasında fiyat farkı gelse de sağlık açısından da daha güvenli bulunan hazır havuzlar gün gittikçe daha çok alıcı bulmaktadır. Özellikle hazır bir şekilde fabrikalardan alınarak uygun alana monte edilen bu havuz tipleri keskin köşelerde çatlaklara da sebep olmadığından dolayı pek çok havuz kazasının önüne geçilebilmesine imkân sunmakta özellikle çocuklu aileler tarafından özenle tercih edilmektedir.

Bunun yanı sıra prefabrik havuz özellikle depremsel bölgelerde tercih edilmektedir. Deprem ve herhangi bir doğa olayından etkilenmeyen hazır havuz sistemleri özellikle liner kaplama ile birlikte yapıldığında yüzde yüz sızdırmazlıkta sunarak sorunsuz bir havuz kullanımı yaşamanıza yardımcı olmaktadır. Ayrıca hazır havuzlar taşınabilir bir özellikte gösterdiğinden dolayı havuzunuzu tıpkı ev eşyalarınız gibi kolaylıkla yeni evinize taşıyabilme şansınız bulunmaktadır.

Betonarme havuzlara nazaran tüm avantajlarını siz de detaylı bir şekilde merak ediyor ve öğrenmek istiyor iseniz İzmir havuz firması olarak bizlerle görüşme yapabilir tüm havuz modelleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve referans havuz modellerimize bakabilirsiniz. Daha önce hiç havuz sahibi olmadıysanız hem prefabrik havuz modellerimiz hem fiyatlarımız hakkında web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden detaylı bir şekilde müşteri temsilcilerimizle görüşme yaparak merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını alabilirsiniz.

TOP