HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama Havuzlarda İnsan Sağlığı

Liner Kaplama Havuzlarda İnsan Sağlığı
Liner Kaplama İle Yapılan Havuzlar ve İnsan Sağlığı

Liner Kaplama İle Yapılan Havuzlar İnsan Sağlığına Zarar Vermiyor!

Liner kaplama sistemleri yüzde yüz Türk yapımı olan ve havuz sahiplerinin masraflarını yarı yarıya azaltan mucizevi ürünler arasında görülmektedir. Hem betonarme hem de prefabrik havuz modellerine uygulanabilen bu ürünler seramik taşlar yerine havuz içerisinde konuşlandırılmaktadır. Üstelik esneyebilen bir yapı sunması da kullanıcısının devamlı masraflarla uğraşmasını önlemektedir.

Yüzde yüz su mukavemeti sunan ve esneme yapısı sayesinde havuz çatlaklarından kurtulabilmenize olanak sunan bu ürünler aynı zamanda sızdırmazlık garantisi de sunmaktadır. Bu sayede su sızıntıları ile gereksiz su faturaları ödemek zorunda da kalmanıza gerek kalmamaktadır. Anti alg ve anti bakteriyel olan bu modeller havuz içerisinde yosunlaşmayı önleyerek havuzda bakteri üremesini ve insan sağlığının zarara uğramasını da engellemektedir.

Liner kaplama ürünler yırtılma olanağı da en düşün ürünler arasında yer alsa da liner tamiri işlemi ile de kolaylıkla oluşan hasarlar giderilerek bütçenizden gereksiz harcama yapmanızın önüne geçmektedir. Ayrıca bu ürünler havuz zemininin düz olmasına yardımcı olduğundan dolayı yıllık havuz bakımı işlemlerinde havuz suyunun boşaltılmasına da gerek bırakmamaktadır.

Sizler de havuz yaptırmayı düşünüyor ya da havuz seramik taşlarınızı değiştirmek istiyorsanız binbir renk ve desen şansı sunan liner kaplama modellerimizi inceleyebilir ve İzmir havuz firması olarak bizlerle irtibata geçerek liner ürünlerimizin ve diğer havuz ürünlerimizin fiyatlarını yetkili personellerimizden öğrenebilirsiniz.

 

TOP