HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Elektrikli Isıtma Sistemleri

Havuz Elektrikli Isıtma Sistemleri
Havuz suyunuzu ısıtmak ya da soğutmak istediğinizde kullanabileceğiniz birtakım havuz ısıtma sistemleri
Havuz suyunuzu ısıtmak ya da soğutmak istediğinizde kullanabileceğiniz birtakım havuz ısıtma sistemleri bulunuyor. Bunlardan bir tanesinin havuz elektrikli ısıtma sistemleri olduğu görülüyor. Havuz Elektrikli Isıtma Sistemleri, kış aylarında da havuz keyfinizden mahrum kalmamanızı sağlar ve size sıcak bir havuz keyfi sunabilir. Havuz sistemleri arasında en popüler araçlardan birisi olarak bilinen bu sistem, havuz suyunuzu ısıtırken size farklı avantajlarda sağlar. Maliyeti düşüktür ve kolay bir çalışa stili vardır.
 
Havuz Elektrikli Isıtma Sistemleri Nasıl Çalışır?
 
Havuz sularınızı kış aylarında da sıcak tutabilmeniz için, Havuz elektrikli ısıtma sistemleri size gerekli konforu sağlar. Bu cihazın çalışma sistemi de oldukça basit. Havuz elektrikli ısıtma sistemleri içerisinde bir ısı pompası barındırır. Bu ısı pompası, ısıtma tankındaki ılık suyu alır ve havuzunuza pompalar. Bu da havuz suyu ısısının yükselmesini sağlar. 
 
Havuz suyunu ısıtma yöntemlerini araştırırken, farklı seçeneklere de denk gelebilirsiniz. Her seçenek kendisine göre birtakım avantajlar sunar. Havuz Elektrikli Isıtma Sistemleri de birçok anlamda size avantaj sağlayabilir.
 
Havuzunuzu Hem Isıtıp Hem de Soğutabilirsiniz
 
Havuz ısıtma sistemlerinden söz edildiğinde genellikle ısıyı yükseğe çıkaran sistemlerin karşınıza çıktığını görebilirsiniz. Havuz Elektrikli Isıtma Sistemleri ısıyı sadece yükseltmez. Dilerseniz bu sistem sayesinde havuz suyunuzu soğutabilirsiniz de. Kışın yükseltmek istediğiniz havuz suyu ısınızı, yazın da düşürmek isteyebilirsiniz. Bu sistemle her ikisini tek bir sistemi kullanarak yapabilmiş olursunuz. Ters çevrimli ısı pompasına sahip olması, pompayı ters çevirdiğinizde anlayacağınız üzere ısıtmanın tersi görev görür ve suyu soğutmaya başlar. Böylece yılın her ayında havuzunuzun ısısını istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
 
Havuz Elektrikli Isıtma Sistemlerinin Kurulum ve Bakımı
 
Isı pompası olarak da bilinen havuz elektrikli ısıtma sistemleri, doğru şekilde kurulmaması halinde suyu ısıtma ya da soğutma anlamında da doğru verimi sağlayamaz. Bu nedenle kurulum kısmı oldukça önemlidir. Sistemi kurarken, prefabrik havuz ya da normal bir havuzda ilk olarak dikkat edilmesi gereken şey elektrik bağlantısını kurmak olmalı. Bu adımın doğru bir şekilde ilerlemesi, verimlilik açısından önemli. Bu işi yaptırırken profesyonel bir ekip seçmeniz sizin için daha iyi olur.
 
Sistemin bakımı konusundan söz etmek gerekirse, kullanım kılavuzu size bakım konusunda ne söylüyorsa, bunların dışına çıkmamanız gerektiğini bilmelisiniz. Sistem içerisinde birçok elektrikli parça bulunuyor olması, yıllık olarak belli dönemlerde bu bakımı servise yaptırmanızı gerektirebilir. Çünkü ısı pompasının hareketli çok fazla parçası vardır ve bunu kendi başınıza yapmanız pek mümkün olmayacaktır.
 
Güvenli Bir Şekilde Kullanılabilir
 
Bu sistemin elektrikli bir sistem olmasından ötürü kullanımının ne kadar güvenilir olduğunu merak ediyorsanız, sistem size bu konuda bir sorun çıkarmaz. Elektrikli kısmın suyla bir teması yoktur. Bu nedenle Havuz Elektrikli Isıtma Sistemleri bu konuda gerekli güvenliği sağlar. Isı pompası uzmanları da bu sistemin yeterince güvenli olduğunu savunur. Ayrıca ısı pompası sisteminin ömrü de oldukça uzundur. Tabi bu sistemin doğru bir şekilde çalışması için, yıllık bakımını yaptırılması da oldukça önemli. Buna dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. 
 
Elektrikli Isıtma Sistemlerinin Maliyeti 
 
Elektrikli ısıtma sistemlerinin elektrik gücünü kullanıyor olması, bu konudaki maliyetin ne kadar olacağına da takılmanıza neden olmuş olabilir. Fakat bu sistem size sanıldığı kadar maliyetli olmaz. Gerekli ısıyı sağlamak için 5 ila 6 arasında ölçüm yapan bir performans katsayısına ihtiyaç duyar. Bu katsayı, havuz ısısını istediğiniz ölçüye getirebilmeniz konusunda yeterlidir. Böylece maliyetiniz çok yüksek olmadan dilediğiniz havuz sıcaklığına erişmenizi sağlar.
Elektrikli havuz ısıtma sistemine ihtiyacınız varsa, hemen arayınız!
 
TOP