HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Adım Adım Bahçede Havuz Yapımı

Adım Adım Bahçede Havuz Yapımı
Arka bahçenizde bir yüzme havuzu inşa etmek, büyük bir proje olmakla birlikte, zaman, işgücü ve bütçe gerektiren...

Arka bahçenizde bir yüzme havuz yapımı, büyük bir proje olmakla birlikte, zaman, işgücü ve bütçe gerektiren bir iştir. İlk seferinde doğru havuzu bulmak ve hayalinizdeki havuza kavuşabilmek için, doğru firmayı seçmek de uygun havuzu bulmak kadar önemlidir.

Havuz yapımı aşamasına geçmeden önce bütçenizi kontrol etmek ve değişebilecek olan maliyetleri göz önünde bulundurmak gerekir. Kurulumu, bakım maliyetleri de bir havuz sahibi olmak isteyen kişilerin, göz önünde bulundurması gereken konuların başında gelmektedir.

Bir Havuz İçin Neler Gereklidir?

Aileniz ve sevdikleriniz için, paha biçilmez anıların oluşacağı bir havuz için, havuz kurulmadan önce bilinmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır.

  • Havuzun maliyeti
  • Havuzun boyutları
  • Havuzun şekli, derinliği ve türü

Bunun yanında çalışacağınız havuz firması hakkında bazı araştırmaların da yapılması gereklidir. Garantisi olup olmadığı, garantinin neleri kapsadığı, firmanın sunduğu ayrıntılı teklifin ne olacağı, firmanın profesyonel kimliğinin olup olmadığı, bir havuz yapımında önemli kriterlerdir.

Havuz Planı

Arka bahçenizde bir havuz planlıyorsanız ilk olarak, temel bir tasarım gerçekleştirilmelidir. Yuvarlak, kare, dikdörtgen, özel bir şekil mi tercih edeceğinizi, projeyi çizecek tasarımcılarımıza iletebilirsiniz.

Şu unutulmamalıdır ki, bir yüzme havuzu tasarımı ne kadar karmaşık olursa, maliyetler de o kadar yükselmektedir.

Havuz Alanını Temizleme

Yerüstü havuz montajı için ilk adım alanın temizlenmesidir. Bunun nedeni ise, havuzun konacağı alanın düz olmasıdır. Sadece çimlerin çıkarılması yetmez. Aynı zamanda havuz için belli bir miktar kazı yapılması gerekir.

Bunun yanında havuzun astarının delinmemesi için, kaya ya da çıkıntıların temizlenmesi de havuzun sağlıklı şekilde oluşturulabilmesi için önemlidir. Zemini kazarken hız ve verimliliği artırmak için doğru iş makinelerinin kullanılması önemlidir. Proje sonunda çıkan hafriyatın sağlıklı şekilde kaldırılabilmesi için, bir yerde toplamak gerekir.

Sırasyıla Diğer Adım Başlıkları

 

TOP