HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuzda Spor Keyfi Nasıl Olur?

Prefabrik Havuzda Spor Keyfi Nasıl Olur?
İzmir Havuz farkıyla yaptıracağınız prefabrik havuzunuzu sadece yüzmek için değil, fonksiyonel biçimde, spor amaçlı da kullanabilirsiniz.
İzmir Havuz farkıyla yaptıracağınız prefabrik havuzunuzu sadece yüzmek için değil, fonksiyonel biçimde, spor amaçlı da kullanabilirsiniz. Yüzmenin temel bir spor olduğu kabul edilse de burada bahsedilmek istenilen diğer unsur, suyun içinde veya havuzun çevresinde yapılabilecek farklı etkinliklerdir. Bu etkinlikler yalnız yapılabildiği gibi, aile bireyleriyle, site içindeki komşularla ve arkadaşlarla da yapılabilmektedir. 
 
 
Prefabrik havuz şekline göre belirleyeceğiniz spor faaliyetleriyle birlikte hem vücudunuzun formunu korumanız hem zihninizi zinde tutmanız hem de kaliteli sosyallikler yaşayarak eğlenmeniz mümkündür. 
 
 
Bir Yeni Eğlence: Zumba! 
 
Havuz kenarında ve içinde yapılacak bir diğer spor da zumbadır. Son zamanların, giderek gelişen alanlarından olan zumbayı, özellikle kilo vermek ve enerji depolamak isteyen hanımlar tercih etmektedirler. Ayrıca, zumba çok renkli ve eğlenceli bir aktivitedir. Müzikleri de kıpır kıpır olan bu aktiviteyi de havuz başında yapmanız gününüze değişiklik katacaktır. Zira, spor yapmak, sadece bedeni toparladığı için değil; hormonları dengeleyip, psikolojiyi olumlu yönde etkilediği için de tercih edilmektedir. Spor sadece bedeni değil, ruhu da harekete geçirir!
 
 
Son olarak, havuzda yapacağınız eğlenceli sporlardan birinin de su topu olduğunu belirtebiliriz. Çocuklarınızla ve arkadaşlarınızla, bir top alarak oynayacağınız oyunlar; eğlenirken hareket etmenizi sağlayacağından, vücudunuzdaki yağ yakımını da kolaylaştıracaktır. Havuz İzmir, prefabrik havuz seçenekleriyle, sağlığınızı da düşünerek, en güzel anlarınızda da daima yanınızdadır. 
 
TOP