HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Skimmerli Havuz Mu Taşmalı Havuz Mu?

Skimmerli Havuz Mu Taşmalı Havuz Mu?
Hangisini Tercih Etmeli: Skimmerli Havuz Mu Taşmalı Havuz Mu?
Skimmerli havuzlarla taşmalı havuzlar arasında tercih yapacaksanız ilk olarak ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. 
 
Eğer, havuzun kullanım profili kişiler açısından genişse, taşmalı havuz kullanmanız daha faydalı olacaktır. Kısıtlı bir grup tarafından kullanılacak özel bir havuza ihtiyacınız varsa skimmerli havuzları tercih etmelisiniz. 
Skimmerli havuzların bakımı daha kolaydır. Yaprak, dal gibi çevre kaynaklı kirler skimmer sepetlerinde toplanır. Bu sepeti alıp kolayca temizleyebilirsiniz. 
Havuz suyunun, havuz yüzeyinin altında kalmasını tercih ediyorsanız skimmer sistemli havuzları tercih etmelisiniz. 
Daha ekonomik bir sirkülasyon yöntemi istiyorsanız hem maliyet hem de su kullanımı açısından uygun olan skimmerli havuzları tercih etmelisiniz. 
Havuz yaptıracağınız arazinin özelliklerini de değerlendirmelisiniz: Denge tankı inşa edilebilecek bir alanınız var mı? Denge tankı hem alan kaplar hem de maliyetlidir. Havuz suyunu biriktirmeden doğrudan filtreye gönderen skimmerli havuzlar bu açıdan daha pratiktir. 
 
İnşası daha kolay ve hızlı olan prefabrik havuzlar da arazi ihtiyaçlarınızı değerlendirmeniz açısından verimli olacaktır. Alınan ölçülere göre inşa edilerek kazılan alana yerleştirilen prefabrik havuzlar, beton dökülmesine gerek kalmadan oturtulur. Prefabrik havuzlar genellikle skimmer (satıhtan emişli) sistemi kullanır. Türkiye’nin her noktasına hizmet götürme anlayışıyla hizmet veren Sermed Havuz, anti bakteriyel özellikli Liner kaplama sistemleriyle bakteri ve virüs oluşumunu en aza indiren prefabrik havuzlar üretiyor. Skimmer sistemiyle doğrudan filtrasyon yöntemi sağlayan Sermed prefabrik havuzları daha hijyenik imkanlar sunuyor.
 
TOP