HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Hazır Havuzların Garanti Süresi Var Mı?

Hazır Havuzların Garanti Süresi Var Mı?
Alman teknolojisi MTH havuzlarının temizliği dünya genelinde olduğu gibi kum filitrasyon sistemi

İşçilik ve üretim hatalarına karşılık 10 yıl garanti kapsamında ki prefabrik hazır havuz modellerinin tamamında tüm mekanik tesisat ve filtrasyon sistemleri de işçilik ve üretim hatalarına karşılık 2 yıl garantilidir. Alman teknolojisi MTH havuzlarının temizliği dünya genelinde olduğu gibi kum filitrasyon sistemi ile yapılıyor, paslanmaz inox yapısı için kimyasal işleme tabi tutulan çelik plaka ile sağlamlığı ve dayanıklılığı arttırılan portatif havuzlar inşaat ruhsatı gerektirmeyen özelliğe sahip olduğu için kolaylıkla taşınabilir.

 

Prefabrik Porattif Hazır Havuz Pahalı Mı?

Standart derinliği 1,50 olan portatif prefabrik hazır havuzların derinlik ölçüleri tüm aile için uygundur ayrıca çocuk ya da ebeveyn havuzu yapılmasına gerek duyulmaz. 15 yıllık tecrübesi ile uzman personel tarafından tüm Türkiye’ye portatif havuz kuran İzmir Havuz her bütçeye uyan havuz modelleri için her türlü ödeme kolaylığı da sağlamakta.

 

Prefabrik Havuza Gerek Var Mı?

Bahçenizde bitmeyen bir tatil için istediğiniz ve hayal ettiğiniz prefabrik portatif hazır havuzunuz bir telefon kadar uzağınızda, arayın gelelim. Hayallerinizi sınırlamayın ya da daha sonraya bırakmayın yüzme havuzu tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de artık bir lüks değil, ihtiyaç.

TOP