HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Arayışının Sonu; İzmir Havuz

Havuz Arayışının Sonu; İzmir Havuz
İzmir Havuz olarak, müşterilerimize bu zorlu zamanlarda güvenli, temiz ve rahatlatıcı bir havuz deneyimi için...

İnsanların hâlâ evde kalmaları istenirken, aileler havuzlarını her zamankinden daha fazla kullanmayı dört gözle bekliyorlar. İzmir Havuz olarak, müşterilerimize bu zorlu zamanlarda güvenli, temiz ve rahatlatıcı bir havuz deneyimi sunmak için büyük bir fırsatımız ve sorumluluğumuz var.

İşletmeler, müşterilerinin kullanması için havuzlar kurmak için çok para harcıyor. Kullanılan havuz düzgün bir şekilde korunmazsa, sadece iş için kötü görünmekle kalmaz, aynı zamanda işletmelerin değerini de amorti edebilir. Kurulumu binlerce dolara mal olan bir yatırıma önem vermeyi ihmal etmek saçmadır. Bu yüzden İzmir havuz sistemleri olarak prefabrik havuzların yanı sıra iş kalitenizi arttıracak ticari havuz projelerimizi 10 yılı aşkın süredir hizmete sunmaktayız.

Şirketimiz, büyüklüğünden veya karmaşıklığından bağımsız olarak, her türlü yüzme havuzu projesini idare edebilen yüksek vasıflı ve deneyimli teknisyenlerden oluşan bir ekip tarafından desteklenmektedir. Kısacası, bu alanda uzmanız.

Bazı kurum ve kuruluşların tesislerinde spa küvetleri vardır. Ayrıca ticari müşterilerimize spa küveti hizmetleri de sunmaktayız.

Tüm Türkiye’deki en geniş havuz parçaları envanterlerinden birine sahibiz; bu nedenle yüksek eğitimli iş gücümüzle birlikte, küçük konutlardan büyük prefabrik havuz projelerine kadar her türlü projeyi gerçekleştirebiliyoruz.

 

TOP