HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Hazır Havuzlar Nasıl Tasarlanır?

Hazır Havuzlar Nasıl Tasarlanır?
Prefabrik Havuz Formu Nasıl Belirlenir? Hazır havuzlar tasarlanmadan önce havuz konulacak

Hazır havuzlar tasarlanmadan önce havuz konulacak alana göre projeler yapılır. Alanın doğru kullanılması için uygun formlar ve ölçüler belirlenir. Balkon, teras, bahçe gibi istenilen tüm alanlara özel tasarımlar yapılabilir.

  • Hazır havuz modelleri tasarlanırken oval, kare ve dikdörtgen formda olabilir. Küçük bahçelerde genellikle alanın doğru kullanılması için oval formlar tercih edilir.
  • Havuz yapımı'nda taşıyıcı malzeme olarak çelik kullanılır. Dayanıklı olan bu havuzların tasarımında insan sağlığını dikkate alınarak anti-bakteriyel liner kaplama kullanılmaktadır.
  • İstediğiniz havuz formu ve ölçülerine karar vermeniz için ekibimiz tüm müşterileri ile özel olarak ilgilenir. Havuz konulacak alan dikkate alınarak havuz yapımına başlanır.
  • Havuz projesini dilerseniz bize gönderebilir ve hayalinizde havuz tasarımının yapılması için sadece 1 hafta bekleyebilirsiniz.
  • Havuz modelleri yapıldıktan sonra sahada yapılacak çalışmalarla birlikte 10 gün içerisinde havuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Prefabrik Havuz Formu Nasıl Belirlenir?

Prefabrik havuz formları havuz tasarımında dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir. Firmamız istediğiniz tüm formlarda havuz tasarımı yapabilir. Öncelikle havuz konulacak alanın belirlenmesi ve alan genişliği dikkate alınmalıdır. Dar alanlarda ince uzun formda havuz modeli yapılarak alandan tasarruf edilmesi mümkündür. Geniş alanlar için kare ve dikdörtgen formlarda lüks tasarımlar yapılabilir. Dilerseniz sade ve doğal görünümlü düzenlemeler yapılması da mümkündür.

Havuz ölçülerini ve havuz formunu istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Küçük bir terasa veya bahçeye sahip olmanız hayal ettiğiniz havuza kavuşmanız için engel değildir. Oval formda havuz tasarımları ile küçük alanlarda özel çevre düzenlemeleri yapılmaktadır. Havuz formunu belirledikten sonra aksesuar seçimleri yapabilir ve aydınlatma seçeneklerine karar verebilirsiniz.

 

TOP