HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Bakımı Maliyetli Mi?

Prefabrik Havuz Bakımı Maliyetli Mi?
Prefabrik havuz bakımı konusunda yanlış bilinen konulardan biri de bakımların maliyetli

Prefabrik havuz bakımı konusunda yanlış bilinen konulardan biri de bakımların maliyetli olduğu yönünde düşüncelerdir. Havuz maliyeti ile birlikte bakım maliyetleri de hesaba katılmalıdır. Prefabrik havuz tasarımı doğru yapıldığı sürece bakım maliyeti düşük olacaktır. Havuz bakımının maliyeti hesaplanırken havuzun yüzeysel alanı, havuzun derinliği ve havuzda kullanılan aksesuarlar dikkate alınır.

Havuz bakımında kullanılması gereken kimyasalların oranı havuz modeline göre belirlenir. Firmamız havuz tasarımında doğru Filtrasyon sistemi kullanılır. Aynı zamanda çevre düzenlemesi de uzman kadromuz tarafından düzenlenir. Filtrasyon sistemi ile havuz suyu her zaman berrak kalacaktır. Havuz suyunun içme suyuna eşdeğer olacağı gelişmiş filtre seçenekleri kullanıldığı için havuz bakımının maliyeti de düşecektir. Prefabrik havuz bakımı için su, elektrik ve kimyasal giderleri düşük maliyetlerdedir.

Prefabrik Havuz Bakımı Zor Mu?

Prefabrik havuz modelleri uygun fiyatlarla istediğiniz havuza sahip olabileceğiniz ekonomik havuzlardır. Bu havuz modellerinin sağladığı avantajlar arasında bakım maliyetlerinin düşük olması da vardır. Havuz bakım maliyeti havuz derinliği, yüzey alanı ve derinliğe göre değişir. Havuz bakımı için kullanılması gereken kimyasallar arasında klor, sodyum ve ozon gibi maddeler vardır.

Prefabrik havuz tasarımında önde gelen firmamız doğru çevre düzenlemeleri ve doğru Filtrasyon sistemi kullandığı için havuz suyu her zaman berrak kalacaktır. Havuzun hijyenik olması için yapılması gereken bakım işlemleri de oldukça kolaydır. Haftada sadece bir saat ayırarak havuz bakımı yapabilirsiniz.

 

Prefabrik Havuz Bakımında Hangi Kimyasallar Kullanılır?

Havuz bakımı insan sağlığına zarar verecek bakterilerin yok edilmesi için haftalık yapılmalıdır. Havuz bakımında çeşitli kimyasallar kullanılarak zararlı bakteriler ve virüsler yok edilir. Bakım için kullanılan malzemelerin başında klor geliyor. Klor suda doğrudan dezenfeksiyon etkisi yaratır ve zararlı kimyasallardan arınmasını sağlar. Aynı zamanda suya karışan fiziksel kirlerin temizlenmesinde de etkilidir.

Havuz bakımında kullanılan kimyasal maddeler arasında yosun giderici ve Berraklaştırıcı maddeler de vardır. Firmamız havuz tasarımında lineer kaplama kullanır ve lineer kaplama gözeneksiz olduğu için yosun oluşması engellenir. Böylece havuz bakımı için ekstra maliyet olmaz ve uzun zaman ayırmanız gerekmez. Doğru Filtrasyon sistemi ise suyun berrak ve temiz kalmasını sağlar.

 

TOP