HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Fiyatları ve Bakım Maliyeti

Prefabrik Havuz Fiyatları ve Bakım Maliyeti
Prefabrik Havuz Bakımı Maliyetli Olur Mu? Ucuz Havuzlar Dayanıklı Olur Mu?
Prefabrik Havuz Bakımı Maliyetli Olur Mu? 
 
Havuz yapım maliyetleri ile birlikte havuzun bakım maliyetlerinin de dikkate alınması gerekir. Havuz bakımına ayırmanız gereken zaman, su giderleri, elektrik masrafı, gerekli kimyasalların alınması gibi ayrıca hesaplamanız gereken maliyetler vardır. Prefabrik havuzların sağladığı avantajlardan biri de havuz bakım maliyetlerinin düşük olmasıdır. 
 
Prefabrik havuzlar liner kaplama olduğu için gözeneksiz yapıya sahiptir. Böylece havuzda yosun oluşması engellenir. Havuz bakımı için yosun oluşmasını engelleyecek ekstra kimyasallar satın almanıza gerek kalmaz. Havuz yapımı nda kullandığımız filtre sistemleri gelişmiş olduğu için havuzların yüzeyi her zaman berrak ve temiz kalacaktır. Berraklaştırıcı gibi farklı kimyasallar da satın almanıza gerek kalmadan uygun maliyetlerle havuz bakımı yapabilirsiniz. 
 
 
Prefabrik Havuz Fiyatları Ne Kadar? 
 
Prefabrik havuzlar uygun fiyatlı ve pratik havuzlardır. Havuz fiyatı nın net olarak belirlenmesi için öncelikle müşterilerimizin istekleri dikkate alınır. Havuz yapımı nda kullanılması istenen aksesuarlar ve çevre tasarımı fiyatların değişmesine sebep olacaktır. Aynı zamanda havuz yapılacak alanın saha çalışmaları da fiyat bilgisinin net olarak verilmesi zorlaştırır. Bu nedenle bizimle iletişime geçerek net ve doğru fiyatlar alabilirsiniz. 
 
 
Ucuz Havuzlar Dayanıklı Olur Mu? 
 
En ucuz prefabrik havuz fiyatları havuz sahibi olmayı kolaylaştırdığı gibi havuz kullanımı da oldukça kolaydır. Prefabrik havuzların sağlamış olduğu birçok avantaj günümüzde daha çok tercih edilmesini sağlamıştır. Prefabrik havuz yapımı nda öncü firma olarak tüm havuz modelleri için on yıl garanti veriyoruz. Kullanılan malzemelerin kaliteli olması ve son teknoloji sistemlerle havuzların donatılması hiçbir zorluk yaşamadan kullanmanızı sağlayacaktır. 
 
TOP