HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Nasıl Kirlenir?

Prefabrik Havuz Nasıl Kirlenir?
Havuz Suyunun Kirli Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Prefabrik Havuz suyunun bulanık olması kirli olduğunun bir göstergesi olmakla birlikte berrak bir havuz suyu da her zaman tertemiz olduğu anlamına gelmez. Havuz duvarlarındaki kayganlık havuzun yosun tutmaya başladığının bir göstergesidir.

Prefabrik Havuz Nasıl Kirlenir?

Sağlık için önemli olan ve ihmal edilmemesi gereken havuz bakımı ve temizliği düzenli aralıklarla yapılmalıdır. Havuz suyunda kirliliğe sebep olan etmen sadece yosunlaşma değil aynı zamanda kireçlenmedir. Havuzdaki kirlilik birçok mikroorganizmanın üremesine zemin hazırlar. Havuzu sadece kimyasallarla temizlemek yeterli değildir. Havuz suyunun belirli aralıklarla pompa filtre yapılması gerekli olmaktadır.  Filtrasyon pompasının da arada temizlenmesi gereklidir. Fakat bütün bunlar tek başına yeterli bir bakım değildir. Havuz tamamen boşaltılıp bazı aletlerle iç yüzeyinin temizlenmesi en önemli bakımlardan biridir.

Havuzun İç Yüzeyi Nasıl Temizlenir?

Prefabrik Havuz temizliği için kullanılması gereken klor, yosun önleyici, PH düşürücü kimyasallar ve sıvı topaklayıcısı yapan kimyasallar haricinde havuz suyunun boşaltılarak genel bakımının yapılması da önemlidir. Bunun için teknik ekip havuza inerek dipte biriken balçığı ve kirleri havuzdan çıkarırlar. Zemin ve duvarlar bir takım dezenfekte maddeleri ile  fırçalanır. Basınçlı kompresörler vasıtası ile havuzun her tarafı tamamen yıkanarak arındırılır.

İzmir Havuz olarak havuzlarınızın profesyonel bakımlarını uzman ekibimizle yapıyoruz. Müşterilerimizin hijyen bir havuza girmeleri ve memnuniyeti firma olarak önceliğimizdir.

 

TOP