HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Çocuklar için Hangi Havuz Modelleri Uygundur?

Çocuklar için Hangi Havuz Modelleri Uygundur?
Sağlıklı ve güvenilir çocuk havuzu için bazı özelliklerin...

Yaz mevsiminde çocukların havuz sevdası hemen her çocuklu ailede yaşanabilecekler arasında yer alır. Sağlıklı ve güvenilir çocuk havuzu için bazı özelliklerin bulunması gerekir.

Yüzme havuzu sahipleri, çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri bir havuza sahip olmak için, bazı tedbirleri almaları gereklidir. Birçok çocuk, saatlerce havuzda kalmayı seçerken, kimi zaman su tabancalarıyla oyunlar oynayabilir ya da su kaydıraklarından kayarak, eğlencenin doruklarına ulaşmak ister.

  • Çocuklar için fiber merdiven kullanılabilir.
  • Sığ su özelliği bulunmalıdır. Yani 1.5 m’den başlayan sığ uca sahip havuzlar tercih edilmelidir.
  • Çocuklar için havuz slaytları ve gölgelikler önemlidir.

Prefabrik havuz sahibi olan birçok kişi, çocuklarının emniyeti için, inşaat aşamasında, bazı tedbirleri alacak şekilde tasarımlara önem vermeleri gereklidir. İzmir Havuz, arka bahçenizde neşeli çocuk çığlıklarının duyulacağı en güzel prefabrik çocuk havuzu ürünleri sunarken, konusunda uzman ekibimiz ile iletişime geçerek, jetler ve kaydıraklar ve diğer havuz ürünleri için bilgi alabilirsiniz.

Büyükler için Yüzme Havuzları Nasıl Olmalıdır?

Sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de havuzların emniyetli ve sağlıklı olması önemlidir. Bu yüzden Sermed Havuz, fipool panel havuz ürünleriyle, yetişkinler için havuz yaparken, estetik açıdan da tam bir görsellik sunmaktadır.

Büyükler için atlama tahtaları, havuza girerken çelik merdiven ya da panel merdiven kullanımı yapılabilir. Boyut ve derinlik için, konusunda uzman tasarımcılarımız ve mühendislerimizle görüşerek, arka bahçenize en uygun havuzu yaptırabilirsiniz.

Prefabrik havuz ve fipool panel havuzlarda kurulum oldukça kolaydır. İlk olarak havuzun yerine oturtulması için 10 metre kadar bir çukurun açılması gerekir. Çukur kazma işi genellikle 1-2 gün içinde tamamlandıktan sonra, havuzun tabanı ve sıhhi tesisatının yerleştirilmesi gerçekleştirilir.

Sıhhi tesisatın ardından dolgu ve havuzun suyla doldurulma işlemi gerçekleştirilir. İsteğe bağlı olarak güverte yapılır. İzmir Havuz, 7 günde prefabrik havuzunuzu kullanılabilir şekilde teslim etmektedir. Hızlı, güvenli, sağlıklı, %100 müşteri memnuniyeti sunan prefabrik havuzlarımızda, %100 sızdırmazlık özelliği dışında, uygun ödeme seçenekleri de bulunmaktadır.

 

TOP