HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Yüzme Havuzu işletme Maliyeti Nedir?

Yüzme Havuzu işletme Maliyeti Nedir?
Daha önce hiç bir havuza sahip olmadıysanız, havuza su...

Daha önce hiç bir havuza sahip olmadıysanız, havuza su doldurma düşüncesi göz korkutucu ve biraz korkutucu olabilir. İlk düşünceler her zaman hemen fiyatlandırmaya yöneliyor. Yüzme havuzu suyunun maliyeti nedir? Bir çocuğu olarak annemin daha kısa duş almamı söylediğini duyduğunu hatırlayabiliyorum, böylece su faturası bir önceki aydaki kadar yüksek olmazdı. 15.000 galon su ödemek insanları korkutur.

Suyunuzu nereden alacağınıza karar vermek de fiyatı etkiler. Bölgeye bağlı olarak havuz sahipleri, şehir suyunu, kuyu suyunu veya evinize getirilen suyu kullanarak havuzlarını doldurabilirler. Havuzunuzu su ile doldurmayı planlamak ve ödemek bir iştir. Bir havuz sahibinin belirli bir yöntemi seçmeden önce dikkate alması gereken şeyler vardır. Yüzme havuz maliyeti hakkında daha fazla bilgi edinelim.

Neden Havuzunuzu Doldurmanız Gerekiyor?

Çoğunlukla, havuzlarını dolduran insanlar yeni havuz sahipleridir. Gerçek havuz maliyeti ile karşılaştırıldığında, suyun maliyeti nispeten ucuzdur. Yine de, erken veya gereksiz bir şeye para harcamanızı önermiyoruz. Havuz sahipleri hangi durumlarda havuzlarını doldurmaya ihtiyaç duyarlar?

Tedavi Edilemez Havuzlar

Havuzunuz restorasyonu geçmişse ve tedavi edilemiyorsa, havuzunuzu boşaltmak ve doldurmak ideal seçimdir. Bazen, havuz sahipleri havuz bakımı sorumluluklarını ihmal eder ve havuzlarının kimyasal olarak dengesiz olmasına ve yosun oluşumuna izin verir.

Havuz sahiplerinin, havuzlarını klor ve diğer kimyasallarla başarısız bir şekilde işlemek için yüzlerce dolar ve saat harcadıklarına tanık oldum. Bir havuz bu kadar kötüleştiğinde, havuzu boşaltmak ve yeniden doldurmak kimyasal olarak geri yüklemekten daha kolay ve finansal olarak daha sorunludur.

Yeni Havuzlar

Havuz sahiplerinin havuzlarını su ile doldurmasının en belirgin nedeni yeni havuz yapımıdır. Yeni havuz yapımı sırasında havuz sahipleri havuzlarını nasıl dolduracaklarına karar vermelidir. Siz ve aileniz için en uygun yöntemin seçiminde çeşitli faktörler rol oynamaktadır.

Faktörler şunları içerir: Yaşadığınız yer, evinizde kullanılan su türü, bölgenizdeki suyun maliyeti ve işi tamamlamanız gereken zaman dilimi.

Öncelikle havuzunuzda kaç galon su olduğunu belirleyin. Hâlâ havuzunuzu inşa etme sürecindeyseniz ve henüz büyüklüğü belirleyemiyorsanız, mümkün olana kadar beklemek muhtemelen en iyisidir. Ne kadar suya ihtiyacınız olacağını bilmeden suyunuzun gerçek maliyetini belirleyemezsiniz.

 

TOP