HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Seferihisar'a Prefabrik Havuz Yapımı

Seferihisar'a Prefabrik Havuz Yapımı
Havuzların depreme dayanıklı sızdırmaz havuz yapımı

İzmir merkezden Seferihisar’a taşındığımızda aldığımız evin bahçesini prefabrik havuz ile değerlendirmek istedik. Bu havuzların depreme dayanıklı sızdırmıyor olması ve havuz yapımı fiyatları na baktığımızda daha uygun olduğunu gördük. İzmir Havuz'un kalitesinden dolayı çok tercih edildiğini görünce vakit kaybetmeden firma yetkilileriyle görüştük.

İzmir Havuz Firması, bahçemizin ebatlarına uygun olarak zevkimize göre seçtiğimiz havuz tipine bizi yönlendirdi. Ben ve kızımın cildi oldukça hassas, bu anlamda liner kaplama nın anti-bakteriyel olması güvenle havuz keyfini yaşamamızı sağladı. Kızımın isteği üzerine şelale ürününü aldık. Böylece havuzumuz çok daha estetik bir görüntüye de ulaştı. Özellikle akşamları harika göründüğünü söyleyebilirim.

Ekipler bizim yaptırdığımız altyapı ve hafriyat işini de takip altında tutarak tahminimden çok daha kısa bir sürede havuzumuzu çalışır halde tüm ekipmanlarıyla teslim ettiler. Firma yetkililerinin yaklaşımından ailece çok memnun kaldık.

Havuz keyfini yaşamak için kızımla birlikte havaların ısınmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bizi bu konfora ulaştıran İzmir Havuz ailesine teşekkürü borç biliriz.

 

GİZEM TUNCER

3x6 MALDİV

SEFERİHİSAR İZMİR

 

TOP