HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Bitmeyen Tatil Keyfi, Prefabrik Havuz

Bitmeyen Tatil Keyfi, Prefabrik Havuz
Bahçede Ki Bir Havuzun Artıları Nedir?

Kovid19 nedeni tatil yapmaktan vazgeçeceğimiz ve ya iş nedeni ile tatil yapmaya halen vakit bulamayanlara, birkaç günlük tatil ile yetinemeyenlere ve yazın sıcaklarında  ne yapacağız diyenler için İzmir Havuz tatili bahçelerine taşıyor. Yaz aylarının sabırsızlıkla beklenen zamanı tatil için kilometrelerce yol gitmenize artık gerek yok çünkü tatilin olmazsa olmazı prefabrik havuz bahçenize getiren İzmir Havuz onlarca havuz modelleri ile hem bütçenizi hem de zamanınızı düşünüyor.

Havuz Ne Kadar Zamanda Oluşturulur?

Her bütçeye uygun, her bahçe için tasarlanan konsept havuzların dışında projelendirilen havuz yapımı seçenekleri sunan firmamız bitmeyen tatil keyfini vaat ediyor. 15 yıllık tecrübe ile 4 binin üzerinde ki havuz projesini hayata geçiren Türkiye’nin öncü firması İzmir Havuz ile hayalleri sınırlamayın, yenilikçi tasarımlardan istediğinizi seçin ve sadece bir hafta içinde havuzunuza kavuşun.

Bahçede Ki Bir Havuzun Artıları Nedir?

Bahçenizdeki bir havuzun sizin için anlamı sadece serinlemek mi? Tabi ki değil, bahçesinde havuz olan bir evin fiyatı değerinin çok çok üzerinde bir gayrimenkule sahip olmanız demek. Bahçesinde havuz olan bir evde iklim koşullarına göre aylarca eğlence dolu vakit geçirmek demek. Bahçede bir havuz varsa yüzme bilmeyen sevdikleriniz hiç kimseden çekinmeden havuz keyfi yapacak demek. Bahçedeki havuz zaman kısıtlamadan, bırakıp gitme telaşı yaşamadan geçirilecek zamanlar demek, sevdiklerinizden sadece bahçenizde havuz olduğu için ayrılmadan koca bir sezon geçirmek demek.

İzmir Havuz’a Nasıl Ulaşırım?

Havuz kenarında barbekü partileri, saatlerce süren kahvaltılar ve bitmeyen eğlence ancak kendinize ait bir havuz ile mümkün. Aile yaşamına konfor katan özel havuzlar için sanıldığı gibi çok fazla para ayırmaya gerek yok çünkü İzmir Havuz bunu da düşündü, istediğiniz havuzu size uyan fiyatlara göre tasarlayarak hayata geçirmek için tüm donanım ve tecrübeye sahip olan firma bir telefon kadar yakınınızda.

Her Yere Hizmeti Var Mı?

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, İzmir Havuz gelir ve 7 gün içinde hem de 10 yıl garantili şekilde hayallerinizi gereceğe taşır. Sadece havuz yapmakla kendisini sınırlamayan firma ayrıca havuz aksesuarlarında da oldukça iddialı. Dünyanın en iyi markalarını çatısı altında birleştiren ve müşterinin tüm istek ve beklentilerine cevap veren İzmir Havuz, havuz merdiveninden su kaydırağına, havuz temizleme robotundan sonsuz yüzme havuzuna. Yazlık ve kışlık havuz örtüsünden tramplene, ısıtıcılardan şelaleye kadar sizin ve ailenizin istediği tüm aksesuarları hem çok uygun fiyata hem de garantili olarak sunuyor.

İstediğim Zaman Ulaşabilir Miyim?

Uzman kadroları, 7 gün 24 saat servis ağı, teknolojik alt yapısı, 15 yılı aşan deneyim ve tecrübe ile binlerce havuz inşa eden firma tatil keyfini bahçenizde yaşamanız için hizmetinizde. Havuz bir lükse olmaktan çıktı, dünyada yaşanan hastalıklar, tatil yapmaya ikan tanımayan etkenler değerlendirildiğinde bahçede ki bir havuz hem güvenli bir tatil yaşamanın tadını sunacak hem de süre gibi bir probleminiz olmayacak.

Ödemeler Konusunda Ne Gibi Hizmetiniz Var?

İstediğiniz gün, istediğiniz zaman ve istediğiniz dostlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte keyifli ve eğlenceli bir tatil sizi bekliyor. Size kurduğunuz hayalinizi mi hatırlattık? Hadi gelin tüm bunları hayalden öteye taşıyalım. Hemen bizi arayın istediğiniz özellikleri anlatın, bahçenizin fotoğraflarını gönderin hazırda projeniz yoksa size projesi ile birlikte havuzunuzu tasarlayalım. Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor ve tüm ödemelerinizi online olarak yapmanızı sağlıyoruz, kendi kurduğumuz alt yapı sayesinde hem havuz hem de diğer hizmetler için bedeli online yapabilirsiniz.

 

TOP