HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Çocuklara Özel Havuz Modelleri

Çocuklara Özel Havuz Modelleri
Çocukların ayrı bir havuz içerisinde güvenli bir şekilde

Havuz modelleri; kişilerin hayallerine, kullanacak kişilere ve kişi sayısına göre değişmektedir. Spor salonunda olması gereken havuz modeli ile küçük yaştaki bireylerin kullanabileceği havuz şekilleri değişiklik gösterecektir. Gerek havuz büyüklüğü gerekse derinliği buna göre ayarlanmaktadır. Firmamız, istenecek birbirinden farklı havuz modeli için istekleri karşılayabilmektedir. Bunların arasında çocuklara özel havuz modelleri de bulunur.

Çocukların ayrı bir havuz içerisinde güvenli bir şekilde eğlenmesini isteyebilirsiniz. Yetişkinlerin düşünülerek yapıldığı prefabrik havuz modelleri daha derin yapılmaktadır. Yeni yüzme öğrenmiş ve küçük yaşta bulunan çocuklar için bu derinlik korkutucu olabilmektedir. Bu durumda havuz firması tarafından çocuklara özel daha yüzeye yakın havuzlar yapılabilmektedir. Otellerde de görülmeye alışık olunan birleşik yetişkin ve çocuk havuzları tasarlanabilmektedir.

Havuz modellerini iki farklı şekilde tasarlamak ve yapmak mümkündür. Havuz firması olarak çocukları düşünerek isterseniz yetişkin havuzlarınızın direkt yanına havuz yapmaktayız. Havuz yapımı sırasında yapılan planlamaya göre estetik açıdan da güzel duran projeler ortaya koyulabilmektedir. Çocuğunuz gözünüzün önündeyken hem siz eğlenebilir hem de küçük yaştaki bireylerin eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

Tercih edilebilecek bir diğer yöntem ise hazır havuz olabilmektedir. Hazır havuzlar yapılırken boyutunu oldukça küçük seçebilirsiniz. Bu sayede alandan çok bir yer harcamayacaktır. Aynı zamanda ekstra geniş bir alanınız yoksa sadece çocukların eğlenmesini istiyorsanız da hazır havuz tercih edebilirsiniz. Üretim alanlarımızda dilediğiniz boyutlarda havuzları sizler için yaparak kısa sürede kullanıma hazır hale getiriyoruz.

 

TOP