HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Betonarme çatlamış havuz yerine prefabrik havuz

Betonarme çatlamış havuz yerine prefabrik havuz
Yeni aldığımız evin bahçesinde eski sahiplerinden kalma

Yeni aldığımız evin bahçesinde eski sahiplerinden kalma betonarme çatlamış bir havuz vardı. Bunu değiştirerek yerine çatlama, sızdırma yapmayacak bir havuz yapımı na karar verdik. Bu konuda eşim çevresine sorduğunda prefabrik havuzların kesinlikle sızdırma yapmadığını ve bu konuda İzmir Havuz öncü firma olduğu için onu önerdiklerini benimle paylaştı. Firmayı araştırdığımızda senelerdir bu işi yaptığını görünce arayarak bilgi aldık. Prefabrik havuz ların sızdırmama özelliği, depreme dayanıklı olması, firmanın bize 10 yıl garanti vermesi ve teknik servis hizmeti de sunması çok içimize sindi. Çünkü bizim için en önemli detaylar bunlardı.

Firma yetkilisi bize daha önce yaptıkları referans havuzları yerinde göstererek süreç hakkında bilgilendirdi. Daha sonra keşif ekibiyle birlikte bahçemizde kullanılacak olan havuzun ana gövdesinin bizim istediğimiz formda yapılabileceğini değerlendirdik. Havuz fiyatları nın da havuzun özellikleri açısından ele aldığımızda çok uygun olduğunu gördük. Havuz modelleri ne baktığımızda liner kaplama desenini kızımız seçti. Kullanım kolaylığı açısından fiber merdiven ve şelale gibi ürünleri de tercih ettik.

Kurulum ekibi derhal çalışmalara başlayarak 1 hafta gibi çok kısa bir süre içinde havuzumuzu tamamlayarak kullanıma hazır halde bize teslim etti. Firmanın bize sunduğu en güzel hizmetlerden biri de havuzumuzun fiyatına dahil olan ekipmanlar ile havuzun bakımını kolaylıkla bizim yapabilecek olmamız oldu. Bu sayede kullanımımız boyunca herhangi bir ek ücret ödemek durumunda kalmayacağız.

Çalışma süresince tüm ekibin koordinesi, hızı ve özverili çalışması dikkatimden kaçmadı. Süreç boyunca yetkililerin sorduğumuz her soruyu detaylarıyla açıklaması, yapılan işin her adımını takip altında tutmalarından dolayı işlerini ne kadar severek ve titizlikle yaptıklarını gördüm. Eşimle birlikte iyi ki Sermed Havuzu tercih etmişiz dedik. Çocuklarımızla birlikte havuzumuzun keyfini sürmek için havaların ısınmasını bekliyoruz.

Teşekkürler İzmir Sermed Havuz…

PINAR ŞAHİN VESKE

 

TOP