HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Yapımı ve Teslimatı Nasıl Gerçekleştirilir

Havuz Yapımı ve Teslimatı Nasıl Gerçekleştirilir
7 Günde Havuz Yapımı ve Teslimatı Nasıl Gerçekleştirilir?

Havuz yapımı esnasında müşteriler tarafından en çok merak edilen unsur havuz teslimat süresi olmaktadır. Havuz firması sahip olduğu çalışma prensipleri ve çalışan sayısına göre teslimat zamanlarını müşterilerine aktarmaktadır. Firmamız, kısa sürede kişileri havuz sahibi yapabilmek amacıyla 7 gün gibi çok kısa bir süre zarfında işleri tamamlayıp teslim etmektedir.

Yedi günde havuz yapımı ve teslimatı bazıları için çok kısa gelebilmektedir. Halbuki doğru planlama ve çalışma prensipleri ile gerek hazır havuz modelleri gerekse prefabrik havuz yapımı sağlanabilmektedir. Havuz İzmir olarak sahip olduğumuz koşullar ve çalışanlarımızın tecrübesine güvenerek kişilere teslimatlarını oluşturuyoruz. Çok kısa sürede havuzlar kullanıma hale böylece gelebiliyor.

Havuz yapımı esnasında öncelikle müşterilerle iletişime geçerek talep ettikleri havuz modeli ve boyutu hakkında bilgiler alınıyor. Daha sonra havuzun hangi yöntemle yapılacağına göre planlama aşamasına geçilerek zaten alışılmış ve tecrübeli olunan kısma geçiliyor. Planlama esnası tamamlandıktan sonra kaç çalışanımız iş için uygunsa direkt olarak havuz yapımı aşamasına geçerek işlemleri sürdürüyor. Prefabrik havuz modelleri için alanda direkt çalışma sürdürülürken hazır havuz modelleri özel üretim alanlarında gerçekleştiriliyor.

Uygun fiyatlı havuz yapımı aynı zamanda kısa süreli teslimat ile bir araya geldiğinde müşterilerin dikkatini çekiyor. Önceden yaptığımız işlere de bakarak firmamıza dair güvence elde edebilirsiniz. Müşterilerimizin memnuniyetinin yanı sıra havuz garantisi de sunarak daha fazla imkân sunuyoruz. Yapmanız gereken firmamız ile iletişime geçerek kısa sürede taleplerinizi oluşturmaktır. Yaz aylarına havuz sahibi olarak girmek istemez misiniz?

 

TOP