HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Son Dönemlerin Gözdesi: Prefabrik Havuz

Son Dönemlerin Gözdesi: Prefabrik Havuz
Prefabrik havuz modelleri en çok tercih edilenler...

Havuz yaptırmaya karar veren kişiler havuz firmaları sitelerinde sıklıkla son dönemde prefabrik havuz modelleri ile karşılaşmaktadır. Prefabrik havuzlar, son dönemlerin en revaçta olan havuz yapım yöntemi olmakla birlikte aynı zamanda müşterilere de inanılmaz bir memnuniyet sağlamaktadır. Bu yöntemin klasikleşmiş ve bilinen havuz yapma yöntemlerine nazaran tercih edilmesinin elbette farklı sebepleri bulunmaktadır.

Prefabrik havuz, havuz yapımı esnasında rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Peki neden prefabrik havuz modelleri tercih edilmelidir? Öncelikle geleneksel yani betonarme havuzlar gibi hem firmayı hem de havuz sahibini yoracak işlemleri bulunmamaktadır. Yapım esnasında oldukça pratik şekillerle ortaya koyulan bu havuzların betonarme havuzlardan kalite açısından farklı olmamakla birlikte avantajları da mevcuttur.

Büyüklük ve genişlik konusunda farklı seçeneklere sahip olabilmesi havuz modelleri arasında seçim yapmayı kolaylaştırmaktadır. Belirli bir kalıbı olmadığından dolayı çevreyle çok rahat bir şekilde uyum sağlayabilmektedir. Bunun yanı sıra havuz modelinde uygulanacak liner kaplama sistemleri ile uzun süreli kullanım imkânını elde edebilirsiniz. Yosunlaşma ya da bakteri oluşumunu böylece engelleyerek daha rahat ve daha keyifli vakitler yaşayabilirsiniz.

Prefabrik havuz modelleri en çok tercih edilenler arasındadır. Bunun bir diğer ve en önemli sebepleri arasında havuz fiyatları gelmektedir. Klasik bir havuz yapımı ile kıyaslandığında neredeyse yarı yarıya fiyat indirimi ile karşılaşacaksınız. Bunun sebebi havuzun kalitesiz, özensiz yapılmasından değil ortaya koyulan emeğin daha olmasından kaynaklanmaktadır. En az 10 yıllık havuz kullanım imkânını her durumda da elde edebilirken bu yöntem sayesinde daha kolay sağlayabilirsiniz.

TOP